Hari minggu lepas saja tangan gatal beli Udon di Econsave. Konon dah jemu makan kotiau. 1 pek RM 5. Rupanya dalam tu ada lagi 3 pek. Jadi, harga not bad.
Jadi dinner semalam aku masak Udon cincai-cincai. Versi orang bujang. Ehhh, sedap juga Udon ni. Maklumlah, pertama kali rasa! Hahahaha. Nak kata macam laksa bukan, laksa beras bukan. Tapi ada citarasa tersendiri.
Jadi dinner semalam aku masak Udon cincai-cincai. Versi orang bujang. Ehhh, sedap juga Udon ni. Maklumlah, pertama kali rasa! Hahahaha. Nak kata macam laksa bukan, laksa beras bukan. Tapi ada citarasa tersendiri.
Bagi pendapat aku sebagai peminat tegar kotiau, makan udon lagi cepat kenyang. Jadi, bolehlah beli lagi buat stok. Mehmehmeh.
Nak pelbagaikan versi masakan. Yelah, aku kan tak pandai masak =)
😋😋😋😋sedap je tuuu...boleh la dtg makan rumah nusha ni..hehe
ReplyDeleteakak pun suka udang.. nak2 bila mkn steamboat hahaha.. bersepah kulit dia.
ReplyDeletekite pun suka mee udon ni. kenyal dan cepat kenyang. tapi tulah, mahal sikit drp harga mee biasa. hehe
ReplyDeletenampak sedap
ReplyDeletenampak sedap!
ReplyDeleteUdon??..1st time kak dengar ni sis..hihi..kesian akak...:D
alahai..baru tau udon tu..hehehe
ReplyDeletesedapnya..bila nak try ni
ReplyDeleteudon makan cina rasanya.. pernah makan kt food court di aeon sri manjung
ReplyDeleteJemput singgah blog Nurfuzie.com
kalau akak ni kena beli lebih la..heheh..
ReplyDeleteaaaa....udon tu apa? baru pertama kali dengar....
ReplyDeleteTak pernah tahu pasal udon. Nk try la nanti
ReplyDeleteohhh patut tengok gemok2, ingatkan mee tadi tapi pelik jugak awat mee dia gemok2 hihihi
ReplyDeleteselalu makan udon dengan sup..best jugak buat goreng kan
ReplyDeletedlu first time makan udon tengok serving awat sikit sngt..
ReplyDeleterupanya sebab dia gemok2.. makan sikit cukup la weh dah kenyang =D