Rasanya aku dah buat ujikaji pada diri sendiri. Kalau beli murtabak lepas itu hanya makan bersama bawang warna pink, malam itu juga kepala pening dan akan dibawa sampai ke pagi keesokan hari.
Pergh! Ayat kau yui. Itulah hakikatnya. Sekarang aku alami. Gatal lagi makan bawang pink yang sedap benor tu. Sendiri yang sakit. Padahal sebelum ini takde masalah. Mungkin faktor usia. Kui kui.
Motif entry? Nak bagi remind pada diri sendiri lain kali jangan gatal makan bawang itu lagi. Itu faktor kepeningan yang melanda. Lain orang lain cara sakitnya kan.
Ujikaji hanya dari diri bukan minta pandangan doktor. Muahaha!
Yang mana nak berpantun
silalah join GA November 2013 daku
lain kali jangan makan ye bawang tu..even fiza suke pink..bawang tu fiza xmakan..hehehe
ReplyDeletetu la lain orang lain alahnya...lain penyebab sakitnya...hee xsama setiap org..yui jgn mkn bawang besar tu ye...hihi
ReplyDeleteKenapa bole pening? Dlm bawang tu ada apakah?
ReplyDeleteKalo xleh mkn hok wane pink, tukarla bawang letak warna hijau
hehe sedap punya psl, bedal je la.
ReplyDeleteEh?faktor usia.mgkn jgk.hihi.ap pon jg dri bek2x...
ReplyDeleteBila dah tahu alahan dgn cuka lain kali jgn makan lagi Yui. Kalau kakak sakit perut...
ReplyDeletesbb cuka pon boleh pening ye Yui? hehe
ReplyDeletela
ReplyDeletewalaupun bawang itu menyelerakan tapi jangan makan jika memudaratkan..hehehe..
ReplyDeletesebab cuka pun blh penimg??pelik..
ReplyDeletekiranya yui tak tahan dengan cuka la yea..lepas ni jgn mkn dah tau.. :)
ReplyDeletekalau makan murtabak, mesti cicah bawang tu...sedap kan :)
ReplyDeleteerrr.. akak kalo mkn murtabak cicah ngan kuah kari.. x suka lah air bawang tu..huhuuh...
ReplyDelete