tentang
banner
tutor
fb
home

Tuesday, June 08, 2010

first entry untuk blog keDUA ni


first,sowie,terpaksa create new blog coz ader prob ngn blog lame...

maka,like new life..

so,kena prkenalkan serba sdkit ak ni kan..

nama yg diberi seperti tertera di surat beranak NURUL FAREHAH BINTI AHMAD SHAH..

Lahir pada 18 Oktober 1988..

tmpat lahir HOSPITAL BESAR PARIT BUNTAR..

aNak PERTAMA..

tempat kerja sekarang di IPOH...

menyayangi FAMILY n MY CHUBBY..

sO,nila serba sedikit pasal ak..

ok,salam...

guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

7 dak comei sayang YUI:

Tie HT said...

owh yui anak sulung..dah ada orang komen dah entry ni...chaiyoks :)

Unknown said...

comel je entry ni :D

MISS NADYA said...

yang penting nuyui muda dari nad..hehe...nad lahir 15 april..:)

nad anak tunggal..hehe..:)

fieda said...

komen jgn tak komen...hihihi

Eintan Nurfuzie said...

alo2..muka suci lagi msa ni kan?

Dylla Abas said...

setuju dgn Eza Boom Boom...cute je blog ni...tahun 88 baru lahir..? akk dah tadika kot masa tu :p

anyway follow here ^_^

9n0L4 said...

intai² entry pertama orang. hehe.

http://farizafairuz.blogspot.com/2011/11/apa-ada-pada-20112011.html