tentang
banner
tutor
fb
home

Saturday, October 25, 2014

Menuju ke UUM

InshaALLAH takde apa pagi ini akan bergerak ke UUM. Hantar adik perempuan. Cuti seminggu sahaja. 


Lepas pos barang, akan terus gerak ke UUM. 


Maka entry yang banyak yang nak dikongsikan di sini akan di post bermula hari Isnin. Macam-macam cerita tapi kena ambil masa & mood untuk memulakan semua.


Doakan semua baik-baik ya. Aamiin.




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

Friday, October 24, 2014

Kek impian 2014 menjadi kenyataan

Masih ingat entry ini? Sungguh ku tak sangka impian ku menjadi nyata. Bos besar belikan untuk aku hari itu. Siap cakap suruh penuhkan dengan macam-macam tapi memandangkan ada flavour aku tak berapa suka, aku ambil mana aku minat.




Aku request nak tulis ayat, boleh pula orang itu kata tak boleh sebab kek tak sama tinggi. Padahal dia boleh tulis di ruang kosong. Dasar pemalas!


Apa pun terima kasih bos besar a.k.a MSHA untuk kek ini. Macam dia baca saja entry aku kat blog. Ku ingatkan dia tak kelebek blog aku. Miahahaha.


Bila kek ada banyak, sayang benor nak habiskan cepat. Boleh gitu?


Bos besar = InshaaALLAH bakal imam




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

Demam, batuk & selsema



Walau badan kejap sejuk kejap, dengan batuk & selesema, budak atas ini boleh senyum & selfie lagi. Miahahahaha. OTW kenduri di Kedah semalam. Sebab itu aku AL.


Nanti ku kongsikan aktiviti cuti deepavali yang lalu. Happy sangat!


Mungkin juga akan review asus zenfone 6. Mungkinlah ikut mood cik blog.




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

Thursday, October 23, 2014

AL hari ini

Seperti diberitahu dalam entry semalam, hari ini aku perlu AL. Mak "paksa" aku ikut. Katanya nak kenalkan anak-anak daranya yang dah besar pada kawan-kawan lama. Motif? Jeng jeng jeng.


Aku layankan sahaja permintaan mak. Tak dengar cakap derhaka. Ekekekeke. Saja mak aku. Dia memang pandai buat lawak. Macam aku =)


Jadi kepada blogger yang singgah komen, nanti dah selesai urusan aku kunjung balas ya. Terima kasih semua.


Doakan perjalanan pergi & balik kami semua berjalan lancar. Aamiin.


Baki AL tinggal 3 hari hingga hujung tahun ini. Esok kerja seperti biasa. Sobsob.




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^