tentang
banner
tutor
fb
home

Tuesday, March 21, 2017

Yui kembali berblog!

Ecehhhh ewahhh kemain kau Yui oii
Macam tak percaya lama Yui tak update blog
Terus tinggal begitu aje
Masa memang mencemburui sungguh!


Korang sihat?
Takpe pelan-pelan Yui singgah tau
Ada benda kena settle dulu


Contest Lazada pun masih dalam draft
Haiyoooooo


Banyak benda nak cerita
Satu persatu 
=___=




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

Wednesday, March 15, 2017

BR1M dah berubah status kepada LULUS

Haritu kan Yui ada update pasal brim Yui yang sebelum ni tak pernah pernah tak lulus, hehehe. Lepas je kejadian Dato Vida bayar cukai, ehh ehh lain dah. Mungkin kebetulan kan kan.


Dan ramai juga yang berubah dari TIDAK LULUS kepada LULUS. Tahniahlah kome. Bayaran katanya kelompok ketiga. Dengar cerita dekat raya nanti. Takpelah, tak kisah bila pun.


Sebenarnya Yui dah redha bila habaq tak lulus haritu. Dengan niat, moga bantuan itu disalurkan kepada yang betul-betul layak dan memerlukan.


Niat utama Yui kali ni bila dapat BR1M,
Yui nak spay/neuter lagi 3 ekor kucing Yui dan kalau ada lebih nak beli sangkar yang lebih besar dan selesa untuk mereka.


Doakan Yui ya.




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

Tuesday, March 14, 2017

3 hari di The Everly Putrajaya

InshaaALLAH Khamis ni seawal 9.00 pagi tiket bas Yui ke Putrajaya. Jujurnya, Yui jarang nak naik bas sebab lebih selesa dengan ETS tapi memandangkan member cakap kalau naik ETS kena ambil pengangkutan lain pula untuk ke Putrajaya.


Haaa,
Yui ni dah la jarang guna pengangkutan awam, pastu pernah terkena tragedi dengan bas, tu rasa sedikit "fobia". Huhuhu.


Kot ada blogger area situ,
Bolehlah jumpa kalau ada masa. Ekekekeke.


Doakan semua dipermudahkan ya.



guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

Monday, March 13, 2017

Sibuk Sangat

Hai kome, assalamualaikum. 
Heee, siapa yang sibuk?
Haruslah Yui sendiri


Buktinya, blog tak berupdate
Yang akan update hari-hari ialah facebook


Banyak benda tergendala
Ada juga nak cerita


Yui khamis ni ada lebih kurang seminar di Putrajaya
Sampai Sabtu
Tiket udah beli


=___=




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^