tentang
banner
tutor
fb
home

Sunday, July 05, 2015

TARIKH AKHIR TEMPAHAN MINI POPIA IKAN BILIS & KUIH SIPUT

Pejam celik pejam celik tak lama lagi dah nak raya. Rasa kejap sangat masa berlalu. Jadi, di sini aku nak maklumkan tarikh akhir/ bayaran akhir yang aku terima untuk tempahan mini popia ikan bilis & kuih siput ialah :


BAGI MELIBATKAN PENGEPOSAN
Tarikh akhir bayaran pada 5/07/2015
Akan di pos pada 6 atau 7/7/2015
Perlu pos awal untuk elakkan masalah kelewatan


BAGI MELIBATKAN COD
Tarikh akhir tempahan pada 11/07/2015
Boleh COD ikut masa & tempat yang telah ditetapkan


Untuk sebarang pertanyaan boleh terus sms atau whatsapp 019-2331810.
Terima kasih kepada yang banyak support.


Info lanjut
Mini Popia Ikan Bilis Kuih Siput


ENTRY MELEKAT HINGGA 5/7/2015




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

Friday, July 03, 2015

Jom cuba Mobile-Friendly Test

Kemain ramai dah semak blog masing-masing, aku takmo ketinggalan juga.
Miahahah. Senang aje kekdahnya.




Dah tekan link di atas, masukkan url blog. Akan terpapar keputusan cemerlang anda.
Saja suka-suka.


Keputusan untuk blog aku?

Awesome! This page is mobile-friendly.









guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

Segmen : Saya Nak Design Kad Raya



Jomlah sama-sama memeriahkan
Mana tahu ada rezeki dapat design kad sendiri






guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

Yang mana satu bersifat kebinatangan?



Teringat kisah penderaan adik Yaya oleh ibu tiri & bapa kandung. Tak terbayang keseksaan yang dialami anak kecil itu.


Tengok keadaannya, buat air mata mengalir.
Sanggup manusia yang ada akal fikiran mendera seteruk itu?
Kalau iya pun sebagai pengajaran, ada batasnya untuk memukul.


Aku takde anak [ sebab belum kahwin ]
Tapi aku terkesan dengan cara mak bapa yang "menyeksa" anak dengan tidak menggunakan akal.


Bertabahlah adik Yaya!




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^