tentang
banner
tutor
fb
home

Friday, September 30, 2016

JARAK





guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

Thursday, September 29, 2016

KOSONG








guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

Wednesday, September 28, 2016

Kisah kucing

Lama Yui tak bercerita pasal kucing. Kalau ada update terkini, banyak pasal yang spay/neuter. Sebab Yui nak kongsi pengalaman bersama pembaca agar tidak takut atau rasa bersalah jika mandulkan kucing. Semuanya bersebab.


Kematian.
Ini yang Yui alami sejak dua menjak ini. Ada kucing yang kami sekeluarga selamatkan, belum sempat Yui update kisah mereka dalam blog. Contohnya Madan. Terkini, Yui kehilangan K-Dah baby yang kami jumpai di tengah jalan. Masih belum terbuka matanya waktu jumpa. Sempat kami jaga hampir 2 bulan.


Nenek Eton,
Antara kucing tertua dalam keluarga kami. Sekarang dia dah uzur. Mak ada bagitahu Nenek Eton sedang nazak. Sedih bila Yui fikirkan tapi lagi sedih melihat dia "terseksa" sakit disebabkan ulser dan usianya.


Hari ini Yui akan balik kampung.
Nak jenguk keluarga dan sudah tentu nak jenguk Nenek Eton.





guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

Atasi Masalah Ketiak Dengan Cek Lawa

Jangan yang orang nampak saja nak bagi nampak cantik, tapi hakikatnya diri sendiri lebih mengetahui. Yang terselindung pun kena jaga tau. Alaaa, samalah macam masalah ketiak ni. Ramai ada masalah tapi malu & segan nak share masalah. Takpe, korang baca aje apa yang Yui nak kongsikan ini okay.


Siapa yang ada masalah ketiak gelap, ketara nampak garisan, cepat berpeluh, ketiak berbau sangat dan ada daki degil, Yui sarankan korang cuba sendiri CEK LAWA.


Ehhh, apa benda Cek Lawa ini. Pinky gitu. Comel molek aje tengok packing.


Haaa inilah dia produk yang inshaaALLAH mampu selesaikan masalah-masalah di atas tadi. Ini bukan rekaan sebab Yui sendiri dah cuba. Yui ada masalah cepat berpeluh dan alhamdulillah lebih 2 minggu guna Cek Lawa, Yui sendiri dah rasai kesan dan perbezaannya. Bonus Yui dapat, lebih cerah. Suka sangat!





Tak perlu risau gunakan Cek Lawa kerana kandungannya adalah selamat dan 100% bahan semulajadi secara tak langsung 0% bahan kimia.

Bahan-bahan Cek Lawa :
EKSTRAK LEMON
EKSTRAK BUAH CUCUMIS SATIVUS ( TIMUN )
AQUA ( AIR SULING )
EKSTRAK DAUN ALOE BARBADENSIS
EKSTRAK DAUN ARCTOSTAPHYLO ( BEARBERRY )
EKSTRAK DAUN TEH HIJAU



Inilah rupa krim Cek Lawa. Nampak biasa tapi kesannya memang terbaik. InshaaALLAH puas hati tau. Krim bukan sembarangan krim. Cara guna pun sangat mudah. Pakai 2x sehari. Yui biasa pakai pagi & malam.






Sembang saja tak gunakan. meh Yui tunjuk antara kata pengguna Cek Lawa sendiri. 









7 SEBAB UTAMA anda kena guna CEK LAWA

1) Tak perlu lagi gunakan deodarant
2) Bawah lengan/ketiak anda lebih cerah
3) Tidak melekit
4) Wangi
5) Boleh juga digunakan di bahagian lain seperti siku, tumit & garisan perut
6) Jimat wang
7) Bahan 100% semulajadi



Nak ketahui lebih lanjut mengenai Cek Lawa, Yui sertakan maklumat berikut untuk korang 


SUMAIYAH AHMAD
019 691 7675
FB  : Cek Lawa Malaysia Jom Puteh
IG : Cek Lawa Malaysia





guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^