tentang
banner
tutor
fb
home

Tuesday, May 31, 2016

[cari duit raya] : Mencari dropship Perlaking




Kalau yui open untuk sesiapa yang nak jadi dropship, ada yang nak tak


Tak susah mana

Yui boleh ajar


Cara Yui dulu, 
Yui follow apa stokis/leader buat 
Dia buat iklan, yui buat 
Kadang kita copy dan olah ayat ikut kefahaman


Dok fikir, 
Kalau ada dropship, pastu ada yang dapat buat sale kebabommmm 
🚀🚀



Niat nak bagi gold bar iaitu EMAS 
😁😁

Kalau berminat, boleh Inbox Yui ya 
👌👌

L5-007/A02 NURUL YUI 
📱
019 233 1810


ENTRY BARU SCROLL BAWAH





guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

Tuesday, May 24, 2016

Aiskrim Magnum Pink Pomegranate

Ini lagi satu pengaruh tb. Nasib baiklah aku dah tak amalkan diet Atkins, kalau tidak mau terliur aje. Hahahaha.


Teringin sangat nak rasa yang ini. Lagipun packing dia warna pink memang menarik perhatian kaum wanita. Ewaaahh.





Bila dah rasa,
HAMPA. Itu je yang pertama. Aku lagi suka perasa lain. Yang ini, macam rasa biasa. Tak terasa apa pun sangat. Huaaaaa, rugi mak jemah beli tau. Nasib baik beli 1 jeeee.


Korang pernah rasa?
Suka ke atau tak suka, macam aku juga. Tapi kan, lain orang lain seleranya. Gituuu.




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

Perfume Precious by Che' Ta

Jujur,
Aku jarang pakai perfume. Tapi kalau ada bauan yang aku suka, memang aku beli. Bila dah beli, sayang plak nak guna. Hahaha. Entah apa-apa.


Ok, berbalik pada perfume Precious by Che' Ta.
Memang viral sebab ramai aku tengok yang beli. Mula-mula dulu tak terpengaruh tapi sebab sendiri nak hidu bau, beli jugala. Harga RM 29.90.




Aku pakailah sekali dua lepas itu masuk dalam kotak. Dan dah selamat letgo pada yang nak. Aku jual RM 20.


Heeee,
Kenapa letgo? Sebab aku tak berapa kenan bauan macam ini. Aku lebih kepada bau sweet buah atau bunga yang lembut. Contoh perfume Escada.


Hat satu lagi pun tak pernah hidu. Tapi ada satu jenis perfume dari Rita Rudaini, aku agak berkenan. Tengoklah nanti macam mana.




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

Monday, May 23, 2016

Kepak ayam madu

Ini kisah beberapa minggu lalu. Eh minggu ke, macam dah berbulan. Huuu, tak kisahlah asalkan aku ada ambil gambar dan rajin nak update macam ni di blog. Yang lain, tak kisaaaahhh.





Lokasi : Pasar Malam Station 18, Ipoh


Tengok luaran dari segi saiz, warna memang nampak umphhhh! Tapi bila dah rasa, alaaaaa macam biasa. Tak macam dulu. Serius!


Sekarang harga 1 kepak ayam hampir RM 2. Sebenarnya aku tak kisah bab harga kalau makanan tapi biarlah bertepatan dengan rasa juga.


Jadi,
Jenis aku kalau sekali rasa tak umphh, aku takkan ulang beli yang sama. Haaaa.





guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^