tentang
banner
tutor
fb
home

Thursday, April 24, 2014

GA Nurul Yui Collection



Dengan lafaz Bismillahirrahmanirrahim

Yui lancarkan GA Nurul Yui Collection
{ online business Yui }


Syarat-syarat mudah yang WAJIB dipatuhi :

1) Buat satu entry dengan tajuk " GA Nurul Yui Collection ", letak banner & linkkan entry ini

2) Follow blog & like page Nurul Yui Collection


3)  Berikan link entry penyertaan anda yang lengkap di komen entry ini

* Kejujuran anda amatlah dihargai ketika menyertai GA ini
Yui akan komen di setiap entry penyertaan anda

Jumlah pemenang :

1 orang x 1 set pisau kitchen king 6 pcs
2 orang x topup RM 5 ( DiGi/Maxis/Celcom )


Cara pemilihan pemenang :

1 x top referral
2 x random org


Tarikh penting :

GA tamat : 24/4/2014
Senarai peserta : 25/4/2014
Tempoh semak peserta : 25/4/2014 - 27/4/2014
Senarai pemenang : 29/4/2014


Peserta yang tidak memenuhi syarat AUTOMATIK tidak dimasukkan dalam
senarai peserta


Terima kasih kepada mereka yang sudi sertai GA tidak seberapa ini
=___=


ENTRY MELEKAT
ENTRY BARU SCROLL BAWAH





guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

Wednesday, April 16, 2014

Jana income bersama DRimbalife Nurul Yui

Alhamdulillah aku join lagi satu jenis income pasif, konsep lebih kurang seperti NMG & D2R. Berbulan juga aku tinjau & survey dan Jumaat lepas 11/4/2014 secara rasmi akaun DRimbalife Nurul Yui aktif.




Modal minima RM 100. Apa yang akan kita dapat?

1) Akaun untuk kita pantau
2) Sekotak kopi bernilai RM 130 ( jika bukan ahli )
3) Ada rebet harian 
4) Ada bonus-bonus lain jika aktif


Point utama aku join sebab aku tertarik dengan rebet harian yang diberikan. 

Contoh :

Pakej RM 100 = rebet harian RM 0.50 x 365 hari 
Hasil 365 hari = RM 182.50
Keuntungan kita = RM 82.50 ( setelah tolak modal )


Korang nampak gambar di atas? Perhatikan bahagian rebet harian. Memang betul amaun itu sehingga tarikh 15/4/2014. 4 hari join dapat RM 2. Kira benar rebat harian berjalan walau sama sekali kita tidak menaja sesiapa!


Kalau NMG & D2R kita dapat tapak iklan, dengan DRimbalife kita dapat sekotak kopi. Kalau kopi dah habis, kita boleh beli lagi dan dapat bonus lain jika kita maintain membeli sekotak setiap bulan. Taknak beli pun takpe, tiada masalah.


Pakej RM 100 = Rebet harian RM 0.50
Pakej RM 200 = Rebet harian RM 1
Paket RM 300 = Rebet harian RM 1.50
Pakej RM 700 = Rebet harian RM 3.50


Sebagai orang yang jenis berjaga-jaga atau suka cuba sebelum nak "kembangkan" aku akan mulakan dengan pakej rendah. Kemudian selepas habis perhatian akan tambah lagi pakej yang ada. Dan begitulah seterusnya selagi mampu.


Kita kena berani mencuba untuk tahu bagaimana hasilnya. Macam NMG, sampai sekarang aku belum terima bonus pool. Dengan D2R dah terima bonus pool RM 27. Sekarang mencuba dengan DRimbalife, mana tahu rezeki lebih. Yang penting kena faham & sabar.


Jika ada yang berminat nak mencuba dengan pakej serendah RM 100, nak tahu lebih lanjut boleh terus PM aku di FB : Nurul Yui. Nanti aku bagitahu antara info penting tentang DRimbalife.


Aku sangat alukan untuk mereka yang berani & sabar untuk kembangkan modal RM 100. Kenyit-kenyit mata =___=










guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

WW 9 [2014] - Bantal perhiasan felt craft pengantin



Terima kasih blogger Sis Tihara
sebab order dari Yui




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

Tuesday, April 15, 2014

Lelongan barang kemas

Bermula 15/4/2014 - 17/4/2014
cik blog akan sedikit sibuk
untuk uruskan kerja rasmi


Nanti daku kunjung balas
Moga mengerti
=__=




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^