tentang
banner
tutor
fb
home

Tuesday, August 23, 2011

Sape nk beli MINI POPIAH..promosi jap..lalalala..

 mood ak blom nk kabor apa ak shoping smlm laaa..gmbr x snap..
sok lusa ak cter ea..ni nak saja gatal promosi jap..
last-last minute lak..



 ~POPIA INTI IKAN BILIS~

ada sesape yg berminat?? leh order =)
inti ikan bilis,bukan udang kepal yer..
saiz balang, 11cm tinggi, 11cm lebar...
harga murah RM 16..
jika ada yang nak,sila tinggalkan msg di komen gmbr ini.. TQ..

nak lg cepat leh cntct nom ni 019-2331810
p/s: untuk membantu emak =)



ayat di atas ak copy+paste je dari FB ak tu... 
ada sape-sape nak??heheh..


__________________________________________________________________
guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan
__________________________________________________________________

guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

17 dak comei sayang YUI:

eima said...

fav aku ni ... tp aku dah beli la dik ...ko ni lambat sgt ...
serunding ikan bilis ke??

Aty Fared said...

alaaa...jauh lar..sempat ker nak dapat sebelum raye nih kalau order..

Eintan Nurfuzie said...

akak dh tempah...kasi lebih tau..ehhehehe

AnneRaini said...

popia telah kubeli...tp kalo nusha nak kasi pree akak ok je..hakhakhak....

arituarini said...

waahh..bgus2..tolong mak tu.. jgn malas2..kih kih kih

eMMe said...

mmg akak lagi suke ikan bilis dari udang kering....mesti sedap kan...kalo yui dekat dgn umah akak, lame dah akak order,hehehehe...

nurkaloi said...

wahhh tutup mata cepat2...kurang phle pose jap g krg haha

MISS NADYA said...

sedapnya...nad suker kuih bawang...:)
nyumnyum....tak sabar nk p shopping sabtu ni..:)

Unknown said...

kalau dekat jijah dah order la yunk..ni jauh. pastu nak raya pulak tak lama g..takut tak smepat..ekeke :P ape2 pon memang sedap ni..

kocix! said...

sedap nyee..suke jugk kuih tu.

najihahfara said...

kad raye dah sampai..tenkiu..suke :)

a.R said...

shedappp errr...yui, kalo pos kat kl mesti mahal kan...

anismelon said...

kak intan borong kue taun nie..heee..

kalo beli nak amik cne??by pos ke..

biela bell said...

ehem..tergoda aii..haha
part time jOb ke kak? :P

anismelon said...

ade cas tambahan ye..kalo gitu nak cas kak intan lebey la gnie..weeee..

t kalo jd anis roger balik

shahrilhakime said...

bagoih le tulong mak meniage...tapi ngape le lambat sangat up entri ni...... sebabnye mase ni oghang ghamei udah beli koi ghaye yong oiii....

a.R said...

p.s : pos popia la....huhu..kat kl..hiii~