tentang
banner
tutor
fb
home

Saturday, December 17, 2011

TUTOR : Cara delete akaun Facebook

Agak lama tak berkongsi ilmu kan?? so, kali ini, bertemu lagi kita yer * okies, nampak poyo!!  Kali ni nak kongsi camne cara nak delete terus akaun Facebook kome.. Akaun akan didelete selepas 14 hari.. 


Bila dah login tekan ini pula


Dan memang akan keluar page bagitahu setuju nak delete atau tidak



Kalau dah rasa memang taknak, HANTAR, kalau tetiba tukar fikiran tekan BATAL..


Sumber :  Delete akaun Facebook


n/y : Ak tak teringin lagi nak delete..
Mungkin  belum masanya ^__^



guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

17 dak comei sayang YUI:

MISS NADYA said...

nuyui delete akaun ke sayang??

Bulan Syurga Firdausi said...

hehehe btl3 yui sy pn da lame x ade FB...

Cik Anita said...

ehhhh

sayang lah nak delet akaun fb!

fiQRa said...

owhhh, senang jer.. huhu, bila eh nk delete acc fb.. :) thanksss yui buat tuto ~

tya omar said...

kalau akak delete, habis lah. =D

Jahirah said...

akak dah delete yui...pastu rasa nak tarik balik, mujur belum permanently delete dr sistem..haha

♥ sitifarhana ♥ said...

belum rasa nk delete akaun fb la..hehehe

J.Syazwana said...

setakat ni takde reason lagi nak delete fesbuk. hihihi

Unknown said...

nape nak delete..setakat ni FB tak myusahkan lagi,...hehehe

Pendamba Mawar said...

jgan delete erk.sedih PM nanti

eva said...

bila dah terasa bosan yang teramat dgn dunia fb baru delete hehehe

fieda said...

kekadang rasa nk delete..tp bile pikir2 syg plk sbb kawan lama ramai kt situ..

cik ika said...

nk delete akaun ke sis??

aamalinaazman said...

ohh
selalu dgr deaktivate jek
skrg delete trus pon bole
ai likeee
hahhahaha

Azhafizah MN said...

setakat ni belum nak delete lagi..hehe..akan datang kalau nak delete boleh refer kat sini kan ^__^

duniaanita74.blogspot.com said...

yui..belum terfikir lagi nak padamkan akaun FB..banyak jasanya...tapi ita kurang minat sikit FB ne....

Aty Fared said...

akak dulu2 pernah gak nak delete..lepas kawen asben akak kan cemburu tah ape2..jadi kene delete.. tp akak tak delete pon..akak hanyer deactivated kan..huhu...sekarang dah ade balik..;p