tentang
banner
tutor
fb
home

Tuesday, January 03, 2012

Nur Zahirah Amira semakin tembam pipinya!!

Assalamualaikum dan selamat pagi wahai kawan-kawan sekalian yang daku rindui.. ececeh.. rindu la wei, 3 hari cuti.. nak on9 lama-lama tak mampu!! so,mulakan entry pagi ini dengan keceriaan even hati ini resah memikirkan sesuatu..


Semalam kami sekeluarga berkesempatan pulang ke kampung coz opah nak kasi buah rambutan.. dia dah tebang salah satu pokok rambutannya.. bagi elak pembaziran, diajaknya kami untuk "angkut" rambutan yang sedia ada berlambak!! * eh, pokpek lama lak! 


Dan kami amik kesempatan melawat sekali lagi sepupu daku yang melahirkan baby gurlnya!! wahhh!! Nur Zahirah Amira semakin tembam. dah nek beratnya!! cayalah anak sedara mak long yui ni.. makin "comel" pipinya yang mantap tu.. <--- secomel mak long dia kan?? ahakz..


- lena baby ni tito -





Lena dia tito waktu kami sampai.. tapi malangya daku cuba sedaya upaya gerakkan dia.. yes3!! dia bangun..hihi.. tak meragam langsung..bagus2.. Nanti InsyaALLAH kita berjumpa lagi ea sayang.. lap u..mmmuaaahhhhh5!!!


IKLAN 


Tudung ini hasil kemenangan ak
dalam tagline geng fiQ'Ra,



TQ sis coz aku terpilih
sebagai salah seorang top commentor

&

TQ Nisa untuk entry ini 


 n/y : Moga berita gembira yang
kami peroleh sekeluarga harini..
tak lena tido kami semalam...




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

24 dak comei sayang YUI:

saffiya_aleesya @ echa said...

nanti jgn lupa bgtau berita gembira tu yer yui ;-)

safurara said...

alololo shomels.yui mmg kena menang top commentor pon,sbb kat sume blog yui ada.hehehe

Anum said...

comei

Sheila Adziz said...

erm.. mmg tembam... syok tgk bby tembam2 ni...

Nisa Greennnpanda said...

comelnye baby tue..rs nk cubit2, hehe..nape yui xangkut die skali? ngehehe..

wah, lawa la tudung tue yui, sgt sesuai la ngan yui.. ^_^

eh, eh, name sy ke tue? hihi~.. segan jap..thanks dear.. >_<

Unknown said...

baby tu comeel. Boom boom chakk?? hee.. mesti kuat menyusu. Sebab tu tembam. hik3...

Tahniah yui. Rezeki kan.. :).

♥Nur Ayuni Khalib said...

waa, comel nye baby..geram!!

Anonymous said...

aslmkum & slmt thn baru yui ! comelnya baby tu...teringat anak buah kat kg..hihihi..hulur2 le sikit rambutan tu... :)

smilenajah93 said...

wahh !!! tomey tomey !! hehe ~

nur anis said...

suka kacau baby tidur..gerammm..huhu

Unknown said...

tahniah2..


auww baby! comeynya..tak sabar nak ada baby :P

hakamah hamyadi said...

tomeynya....geram tgok pp dy..mcm yui..hehe

AnneRaini said...

nak tahu apa berita gembira nusha...

Qib said...

mancungggggg tewwww

duniaanita74.blogspot.com said...

yui tembamnya..mcm nak mengering aje...

Jahirah said...

suka tgk muka bby time tido...kudus aje muka...
cantik tudung yui...;)

NaNad said...

aw..weweit..comel..:)

Aty Fared said...

comel..berape bulan dah..??

fiQRa said...

yui.... babyyyy... comellllll sgt2.. tudung tu, sesuai nya yui pakai.. terima kasih sponser :) hehe.. wahhh.. rezeki yui ni..

::CIK LYNN:: said...

gramnya ppi dia ni...=p

fieda said...

ala tomeynyer dia..

Juliet_iRa~" said...

comelnya baby!heee :)

wahh dpt tudung ngan keychain ke tu?hee

comel2 smuanya..:)

aamalinaazman said...

hwuaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kenapa tetomei sgt nihhh :))

alololo
die pon somei jugak dgn tdung baru :))

J.Syazwana said...

macam nama dalam cerita INdon yang petang2 tuh tajuknya puteri yang ditukar. sorang zahirah sorang amirah. huhuhu