tentang
banner
tutor
fb
home

Monday, June 25, 2012

ORDER : Bantal perhiasan couple

Order seterusnya yang sempat aku siapkan semalam. Alhamdulillah,lega dah siapkan apa yang patut. Lepas ini buat benda lain plak. Ini first time buat bantal perhiasan ala-ala tema couple gitu. Request dari customer.




99 % design request dari customer
Saiz A4
Polyfelt : Isi dalam ialah fiber


- Bahagian hadapan -


- Bahagian belakang -



Terima kasih Sarah sudi order dengan yui. Hope suka bila menerimanya ya. Kepada yang berminat nak order, leh PM daku untuk details. TQ semua.





guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

26 dak comei sayang YUI:

are_lin@yu said...

sangat cute lah dear ;-)..

Nurul Husna Mohd Hassan said...

ala cutenye.. bila sambung de bentuk love :)

SarahSyafiq said...

yui..kenapa jadi farah plak ni.hehe
tq2:)

Jahirah said...

im yours...she's mine...sweetnye..hehee

Cikrosecute said...

cute sangat2...khas untuk orang couple..

Anum said...

kreatifnya yiu nie

wahida said...

bijak yui berbisnes...

semoga terus sukses yer....

Unknown said...

comelnyaaa :)

J.Syazwana said...

sweetnya dorang ni nak berbantal-bantal couple. hehehe

Deq's Qienz said...

cumeinyaa yuii..suke..suke..suke..!!

IntaNBerliaN said...

cantik.. :-)

♥ ...mummy SHAKIRA...♥ said...

cute n kreatif. :)

Eintan Nurfuzie said...

ala ala baju kapel la...

Nyue said...

cute bantal tu....nice....

Unknown said...

of kos la suka yunk! cantik.. jijah pon suke :)

Myra Jay said...

Pandai Yui buat, cantik dan kemas :)

duniaanita74.blogspot.com said...

nice yui...

Saya Disini said...

comeinye..cntik

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

comel n cute sangat2 yui hihihi

Rosalia said...

comel :)

Tie HT said...

tomel :)

Shida Radzuan said...

akhirnya siap juga heheee ;)

fieda said...

chumill..

Azhafizah MN said...

cantik.next time yui boleh tambah renda sikit kat tepi tepi tu.^__^

Unknown said...

sangat cute... nk satu... hehe...

"keep smiling"
^_^

-Wan Niahix-

anismelon said...

comel je..nanti anis nak wat gak lah..