tentang
banner
tutor
fb
home

Monday, January 21, 2013

Blogger Perak [ We are family ]

Saja nak "panaskan" entry dengan letak gambar ini dulu. Oh ya, aku tak banyak ambil gambar bersama family blogger Perak sebab mereka dah ada kamera yang lagi canggih dan lebih cun untuk ambil gambar =)




Adik bongsu aku yang pegang. Aku tukang ambil gambar aje. 2 hari di sana, best gak. Kenal lah lebih ramai rakan =__=


Ada yang blogger Perak? Tak kisah kerja di Perak, asal dari Perak, belajar di Perak walau asal negeri lain, dialu-alukan untuk sertai Blogger Perak [ info klik sini ]. Aku dah, anda bila lagi?


# Badan masih terasa lenguh. Penangan berjam-jam berendam dalam pantai. Muahaha!





guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

28 dak comei sayang YUI:

Anum said...

bestnya

are_lin@yu said...

wahh beznya upload la pic yui..hihi

smilenajah93 said...

wahh !! blogger selangor x leh kee ?? heheh ~

Shakira Pathi said...

bestnye dapat kenal blogger2 dari negeri sendiri :)

En. Kronik said...

saya budak PUO.. boleh x join ?? hak3

Noor Atikah Ramli said...

jeles T_T

combi said...

pastu leyh reunion..perghh..bst2

smilenajah93 said...

ohh , tu maksudnyaa , orang yang baik skunk , xsemestinya xde kisah silam yang xbaik. dan orng yang jahat dulu xsemestinya xde masa depan yang cerah pd masa akan dtg . gitu laaaa :D

Cik Rose said...

bestnya dapat jumpa ramai-ramai..

Miss N™ said...

tentu happeningkan.. :)

EkaTikah said...

wah, bestnye dapat hang dengan blogger Perak.. :D

syiela said...

bestnya

eima said...

aku yg tak de kaitan ngan perak kecuali suka pi berjalan kat perak boleh pi jengah2 ??

Unknown said...

bestnyaaaaa :)

nanieydotcom said...

Wahhhh syioknye :)
Sbr mnnti entri pnuh psl gthering Ni

نورعيم said...

sy bukan org perak, bkn belajar kat perak dan bukan kerja kat perak. so, blh join tak? hihi

Unknown said...

bunyi mcm happening je, tak sabar tunggu yui upload gmbar2 time kat sana. :)

Hanim Irsyad said...

Best laaa.. Blogger nogori xnak?? Haha

Nadia Johari said...

bestnyerr

ayut said...

Yui gelap tak?berendam kat pantai kan...hihihi ^^

Mimie said...

bestnye yui

Tie HT said...

sonok dapat kenal lebih rapat :)

Shida Radzuan said...

seronoknya ^_^

ct kektus said...

kite orang johor. tak dapek lah nak join perak punya. heheee

Mrs Velentine said...

mesti best...tengok entry gathering tue pun dah tahu

IntaNBerliaN said...

seronok betoi nampak..

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

wah yui best la

Unknown said...

seronok yer.. pasti yui join lagi pasni...hee