tentang
banner
tutor
fb
home

Tuesday, May 03, 2011

komen kat s.box sme je ak tgk..

nak tau stu cter x??ader blogger yg dtg ke blog ak,pastu komen kat s.box..
pastu ak terjumpa kat blog org len,komen yg same mcm kat s.box ak..
aik,copy n paste ke??copy n paste xpe,jgn tipu2 BW tau..
atau bkn dia jenguk pon sbnrnya ea??


coz ak pnh terbca dlu,ader yg BW tp TIPU punye!!!
ader caranya nak tau,tp xpe..
ak dpt tau caranya,nak share la..
supaya korang TAK TERTIPU spt ak ni..huhuhu..



nuyui: mentang2 ak blogger baru,nk klentong ea..

guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

6 dak comei sayang YUI:

E'in said...

e'in penah dgr gak pasal nie sblm nie.. so, jgn caye sgt lau dowg ckp 'bw'.. hahaha..

nuyui a.k.a miss YUI said...

@ e'in

tula dear..sbr aje..

mun said...

hmm..stakat copy n paste..takpe.. janji dia dtg melawat blog kita.. jgn jadi kes yg lama tu... ayat sama je.. rupanyer dia main tipu..dulu ada sorg blogger Pendekar Berkuda pernah selongkar kes camgitu...

zahidah dihaz said...

first time tau pasal ni...tapi kalau yang pakai software tu tau dah...



New Entry: Kenangan: Student id card

nuyui a.k.a miss YUI said...

@ cma

tu la pasal..pnh dgr pasal ni..yerla,kt blogger br,mne nak tau sgt,dh tau,alhmdulillah..

nuyui a.k.a miss YUI said...

@ zahidah

mcm2 org nak wat utk berbohong.. =)