tentang
banner
tutor
fb
home

Sunday, November 18, 2012

Shinchan dan buaiannya

Aku sangat jeles! Kenapa mak aku taknak buatkan aku buaian macam itu? Senang aku tidur memanjang tak buat kerja rumah. Ok! Mengarut!






Amacam? Kucing korang ada buai tak macam shinchan ni? Hihihi. Mak aku terlebih kreatif buatkan dia macam ini. Lagi mengada-ngada!


# Buai laju-laju, nak kahwin dengan anak raja =p





guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

32 dak comei sayang YUI:

Anonymous said...

suke la tu sin chan kan... acheh!

Tie HT said...

as salam

ooo sinchan nak kawen anak raja yea..nice buai:)

Miss N™ said...

alololo..bestnya dia..!
nanti nak try buat kat bulatlah...hihi

iAmCekbolat said...

kang gedebukkk . haha
siyesss comel gilakk .
mata diaa . weww

miss yatie said...

besar doh chinchan

-meeSUPERGIRL- said...

alahai bestnye ....

hnahdy said...

amboi.. mengebatnya dia..
habislah kalau xda buaian shinchan xnak tido

Shida Radzuan said...

wahhh buaian buatan sndri sempoi hehee^^

Azhafizah MN said...

untunglah dapat buaian boleh tidur lena..lepas ni dapat ape pulak lah ye shinchan?

Unknown said...

amboi shinchan! naik lemak la yer...

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

bersinau2 mata die.. comel

Aty Fared said...

heheh...sinchan pon nak dok buai..!! geram hokeh tengok die..;p

nur anis said...

santai habis....

Cho Zila said...

haloooo... manjanyer dia...

Nyue said...

mmg tido la hr2 shincha tuuu

IntaNBerliaN said...

hihii kreatif betoi yui ni.. siap buat buai lg :-)

mun said...

wahhhh bestnyer shin chan...siap dapat buai lagik...

a.R said...

comel aje dia...

yui mintak suh mak watkan kat bilik plak..hihihhi~ mesti kiut juga mcm shinchan...

eima said...

ckp ngan shinchan kena rajin cuci idung tu dah berkerak ......

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

amboi siap ada boyan lg tu..mmg kretip la mak yui hihi

Unknown said...

makkkkk nak buai jugak... haha tetiba kan

AnneRaini said...

amboi syoklah si sinchan tu..kitepun tak tido dlm buai tau..hehe

Hazmin Hamudin said...

Untungnya kucing dapat buaian macam tu. Bukan main selesa lagi dia duduk dalam tu.

Unknown said...

bosar2 pun tido buai ye^-^

ayut said...

ok...shinchan ada buai..jeles!hahahaha :D comel je duk diam kat situ..

duniaanita74.blogspot.com said...

bestnya lah yui...lagi best lah berbuai aje kejanya...

Eintan Nurfuzie said...

hahahahah
save cost

are_lin@yu said...

alahai comelnya..hihi

Cikrosecute said...

kreatif betul mak yui hihihi lagi best tido...kucing yui nie...cam jiran sebelah akak...jantan...

Anonymous said...

yui, kucing sue ada 2 ekor.. xbole nak buat buai. lagi satu dia lasak sangat..kompem buai tu jadi tak serupe buai bile die nampak bnd pelik2 ni...

Nurul Husna Mohd Hassan said...

buai laju2 sampai cucur atap la kalau mak yui buat buaian untuk yui :)

Jahirah said...

muka bangga dpt berbuai....hehee mkin besar dia.