tentang
banner
tutor
fb
home

Wednesday, February 13, 2013

Kembali bekerja

Aku tak apply untuk cuti selepas cuti umum CNY. Maka harini mulalah bekerja. Oh ya, mood masih nak balas jejak mereka yang sudi singgah ke teratak aku ini.


Mengenai debaran ke kenduri, settle dah semuanya. Alhamdulillah. Sabar ea menanti kedatanganku. Perlahan-lahan "jalan kaki".

guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

30 dak comei sayang YUI:

Anum said...

salam rabu .. singgah pagi

Unknown said...

samalah..selamat bekerja ya

AyueJean said...

Selamat kembali bekerja.....
Tajuk entri sama pulak..
Tapi AJ tak publish lagi...
Hehehheh..

miss yatie said...

selamat mulakan kerja..kalau cuti lama2 susah juga nanti..kan?

Miss N™ said...

selamat kembali bertugas yui.. :)

Unknown said...

welcome back yui... hehehe lama sgt cuti kan...

Nyue said...

yui..xde mood nak keje hr ni...huhuhuhu

Anonymous said...

slmt kerja rajin-rajin :)

eima said...

klu sambung cuti peegghh syok ni ... layan tido kat rumah

EkaTikah said...

selamat kembali bekerja kak.. hehe.. eh, tak sabar nak tahu cerite pasal kenduri tu :P

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

selamat bekerja yui....mood kelangit jer nk keje kan hehehe

Cho Zila said...

akakpun takder moood.. tapi harini jalan2 blog kawan2..

ayut said...

yui tgh jalan yer...hihihi...slmt kmbali yui.... ^^

safurara said...

akk keje jugak sbb x sbr nk balik.hehehe boleh cm tu.

Suria Amanda said...

selamat bertugas kembali,mood akak still swing..huhu...malasnya nak kerja...

are_lin@yu said...

samalah kita bekerja arini..hehe

ct kektus said...

kite pon dah naik kerja. lemau semacam je rasa. hukhuk

Unknown said...

KAK BUI PUN DH START BEKERJA HARI NI..HUHU

izzah said...

Slamat bekerja yui...keje leklok..;-)

Unknown said...

kita pon keje jugak..... ahha, bila nak share pengalaman kenduri tu, mesti best kan.. hehe

Azhafizah MN said...

kembalikan mood berkerja..semangat selalu..^___^

nur anis said...

malasnya nak keje esok...huhu...
yui nak kawin? huhu

Nadia Johari said...

selamat bekerja yui

Unknown said...

ramai yang start kerja hari ni..

Myra Jay said...

Jom sesama kita blogwalking ;D

Mrs Velentine said...

MV pun tak sambung cuti sebab anak2 x cuti

Cikrosecute said...

Rajin betul kerja...

Shida Radzuan said...

wahhhh..ole2 nice ^_^ skg shida dah xrajin nk mkn cokelat haiahh =="

Shida Radzuan said...

shida keje esok mula jumaat ^_^

nanieydotcom said...

Selamat bekerja Yui