tentang
banner
tutor
fb
home

Tuesday, February 05, 2013

Percubaan pertama untuk diri sendiri

Cuti weekend, selepas siap order, tangan gatal plak nak mencuba craft yang lain. Yang tak pernah ku hasilkan sebelum ini. Paling best bila guna zip. Nampak lebih kemas gituuuu.




Mula-mula nak jadikan coin purse tapi aku dah terbuat cartoon tu saiz besar. Maka 2 in 1. Boleh letak syiling/duit kertas atau boleh juga letak kedua-dua hp aku dalam itu. Dalam dilapik kain cotton. Nampak lebih kemas.




Ini percubaan pertama. Tanpa perhiasan apa-apa. Okay ke tak ea?




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

28 dak comei sayang YUI:

Unknown said...

amboi comelnyer doddle tuu..makin kreatif dah tangan yui ni

Anum said...

cutenya

eima said...

inovatif terbaru ...

Miss N™ said...

Nampak cun gak tu yui..kalau nak tmbah ape2...letak yg simple2...

jgn sarat sgt..baru cun.. :)

EkaTikah said...

atototo... comelnye kak.. suke doodle tu :D

ayut said...

ala2x dompet la ni ea Yui??cantik dh tu...good job!^^

Saya Disini said...

cntik

Anonymous said...

Comel..

AnneRaini said...

amboi melentik bulu mata..haha

are_lin@yu said...

ok ja yui.cantik ;)

Nyue said...

cumill laa...hehheheh

Shakira Pathi said...

sangat oke, cantik! :D

Unknown said...

BAGI YG TGN KAYU MCM KAK BUI NI,ITU SUDAH DIKIRA SGT CANTIK..HUHU

LiYa HaNiF :: said...

ok dah yui....

Myra Jay said...

Ok cun :D

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

comel la..

Cikrosecute said...

makin kreatif dah tangan yui ni

Unknown said...

comel ;) heeee.. :D

fieda said...

comey la tu..

Jahirah said...

kreatif la yui ni...akak jahit je xreti hias...hahaa

Cik Rose said...

comel... :)

Mrs Velentine said...

cantik sgt..

IntaNBerliaN said...

kreatif betoi yui ni

Anonymous said...

wah tahniah dah menjadi tu

Unknown said...

menarik la yui.. boleh teruskan lagi.

Mimie said...

comelnye

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

doodle tu cute la yui..kretip sungguh hihi

Shida Radzuan said...

bestnya semua bt sndri.. :)