tentang
banner
tutor
fb
home

Monday, March 16, 2015

RESTORAN NASI KANDAR VANGGEY CAWANGAN STATION 18, IPOH

Khamis lepas saja puasa sunat. Dah dekat jam 4 petang, tiba² tekak teringin benar nak makan nasi kandar. Bukan apa, bila difikir dah berbulan-bulan tak sentuh nasi kandar.



Nasi + sambal + timun + ayam + kari kambing + telur masin


Nasi ganja memang pemes di Ipoh. Jadi, di Station 18, ada satu cawangan nasi vanggey. Jadi, aku ambil kesempatan untuk beli buat juadah berbuka.


Aku tambah kari kambing dan jumlah semuanya ialah RM 10. Bagi aku ok & standard harganya.


Restoran ini berdekatan Aeon Station 18 & Tesco Station 18. Betul-betul tepi jalan dan corner lot.


Lega sangat sebab dapat tunaikan hajat tekak & perut. Ekekeke!




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

11 dak comei sayang YUI:

shaFazie said...

banyak jugak lauk nya
berpatutan dengan harga nya

Anum said...

pergggggggggggh

AnneRaini said...

huwarghhhhh nangis tgk nasi kandar...

sitirohaida said...

nanti kalau pi ipoh akak pun nak try jugak la...

ezy.xixii said...

nyum.. sedapnyeeee

Unknown said...

Tu dia...penangan nasi vanggeyy...heheh

Siti Sharini said...

saya tauuuuuuu kedai tu..banner warna hitam kan kan

Inani Hazwani said...

sedapnyaaa :D

Tie HT said...

bagi akak ok harga ni sebab lauk banyak :)

Unknown said...

pehhh..memang sedap tu..nak2 kalau puasa lg tambah sedap nk makan macam2

Azhafizah MN said...

tak pernah makan nasi kandar..plus, kurang makan kari pun..penggemar nasi kandar mesti suka ni