tentang
banner
tutor
fb
home

Friday, October 30, 2015

Penghantaran makanan percuma Spagheti Curry Meatballs di Ipoh Perak

Kalau haritu aku ada cerita pasal penghantaran nasi ayam sedap area Ipoh, sekarang deme ada tambah menu baru.


Nama diberi Spagheti Curry Meatball. Waaaahh kelas nama kan? Kari ok, lain dari yang lain. Aku dah rasa. So nyummy dan puas hati. Harga pun sama juga, RM 5 sahaja.




- Diberi cheese yang diasing ( tabur bila nak makan )
- Ada 4 ketul meatball
- Kuah & rasa yang pekat
- Spagheti banyak & mengeyangkan



kasi zoom sikit =)


Pendek kata puas hatilah habaq! Murah pun murah. Yang penting sampai depan pintu pagar rumah. Ambil & terus makan. Fuhhh! Semakin mudah nak makan sekarang semakin malas orang nak masak. Ehh!! Hahaha.



RM 5 sahaja


Ni kalau tabur, pastu masuk microwave untuk panaskan. cheese cair, tu dia nanti mableeeeess leleh ayaq liuq. Kuikuikui.


Orang Ipoh, hangpa kena cuba. Sedap repeat lagi, war-warkan pada media sosial. Moga bertambah murah rezeki bersama. InshaaALLAH.



Call/SMS/Whatsapp : 017 578 3758



guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

8 dak comei sayang YUI:

Unknown said...

aduh,,,
meatball pulak..
memang terliur nie.
nasi ayam aritu pun nampk sodap.

Anum said...

wow bestnya

Unknown said...

amboiii sedapnyaaa! nak2 makan lunch ni..pehh

el said...

xnah order makanan delivery ni lagi
nti nak cuba
ramai dah buat biz mcm ni kan

jie susanos said...

sdap tu..

bgus ada servis gini..mudah

kisah si dairy said...

alahai..sedapnya..murah pulak tu..dah la akak ni peminat spaghetti

EkaTikah said...

bestnya ada penghantaran. sedap pun sedap. hehe

Azhafizah MN said...

sedapnye..murah pun murah