tentang
banner
tutor
fb
home

Tuesday, March 06, 2012

Di tempat yang sama ^__^



Apa yang tempat sama kan??
haa.. tak ingat,leh rujuk entry [ ini ]
Disebabkan keadaan yang bersih
secara sukarela amik gambar camni!
 Motif??
hikhik.. ntah apa-apa aje ^__^


Ak baru update Pin Bunga kalerpull tau
Jangan segan silu cuci mata, FREE aje ^__^








guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

25 dak comei sayang YUI:

MISS NADYA said...

hihi..xde kerja amik gambau dlm tuilet kang??:D

Reena Sidek said...

hehehe... nasib baik tempat bersih... :)

mun said...

hehe..suka yerkk bgambar dlm toilet

CikTeddyCorner said...

haiya,awat syuke sngt posing dlm jamban?keh3

nur anis said...

nasib baik dah tak nampak lubang jamban..hehe..
ambik gambar dalam toilet best..lighting cantik..:)

::CIK LYNN:: said...

2 gya peace ke x tu??hehe

AnneRaini said...

wah makin rajin skrg ye...bagus bagus

Tie HT said...

bersih sampai ke lantai :)..tp kalau tandas kat masjid banyak yang menyedihkan..betul tak..

Azhafizah MN said...

kalau toilet bersih memang suka nak snap picture.yui comel buat muka camtu ^^

Unknown said...

buat peace macam nak tak nak je...hehehe

NN said...

kemain lagi posing dlm toilet...

Rosalia said...

lawa tnds :)

Unknown said...

tandas bersih, lighting ok pe lg.. mmg ok la bergambar.. hehe

p/s : la yeke? tq2.. hehe.. tp kalo x gune fibox nak gune ape ye?

Unknown said...

pin biru yang no tiga tu comel..

Unknown said...

Comey lerr..

Beselah tu,, rmai kowt yg amek gmba dlm tandas.. Clara ada gak amek kat dlm tndas.. hahah

Lysa said...

dah biasa org ambik gambar kat toilet, ehem lisa pun same ^-^

comel lah semua aksesori tu. nak free boleh? :D

fieda said...

toilet comeyy ok la..

Mishter Izwän said...

oi dalam tandas pun jadi, siap posing lagi, hahaha. btw comel

Unknown said...

Semoga sukses dlm bisnes ye.....

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

haha semangat sungguh :)

Jahirah said...

toilet bersih ada feeling nak bergambo,cuba kalau kotor...nk masuk pn xhingin...hahaa

IntaNBerliaN said...

nsb baik toilet bersih :-)

J.Syazwana said...

toilet pon jadi lah. hihihihi :P

Unknown said...

dlm toilet pun jadikan,hee:)

Anonymous said...

last posing dlm toilet msa zmn skolah..kikiki