tentang
banner
tutor
fb
home

Tuesday, March 20, 2012

Kenduri kahwen rakan lama & baju wakaka

Apesal tajuk nak kena ada " & " plak ni?? Lebih kurang 2 in 1 la entry ini. First nak kongsi gambar perkahwinan kawan lama aku dari sekolah rendah laki bini sekelas denganku  Bila tengok kaler baju pengantin, mak ai. Meriah! Cun gak kaler ni.


- Shahrul Azmin & Hasnatul Hawa -


Jom kita layang gambar aje ea. Aku amik sikit aje. Maklum aje,guna hp. Hp pon orang kasi pinjam. Muahahaha. Jadilah dari takde langsung, wat kenangan. T leh bagitahu anak aku " inilah kawan umi time dia kahwen dulu sayang " Opss!! Awalnya kau berangan yui oi.





- antara rakan sekolah yang ada -




Kepada kalian berdua
Semoga berkekalan ke akhir hayat
Moga memperoleh berita yang menggembirakan nanti ya
amiiinnnn



Haa. Itulah sebahagian gambar yang ada. So, kenduri kahwen kawan aku inila aku pakai baju wakaka. Ok gak. Tak panas. Selesa aje. Leh la beli lagi kalau jumpa ada yang jual lebih murah kan? Hikhik. 





Arghh!! Menyampah lak tengok gambar atas ni. Tapi disebabkan ada nak tengok gambar full aku pakai baju wakaka, aku gigihkan juga snap gambar camtu! Huahua. Puas hati tak tengok full? ^__^





guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

38 dak comei sayang YUI:

Dabel Aa said...

lawa jugak kaler mcm tu kan...selalu tgk biru pink je

are_lin@yu said...

cantik,...sesuai warna tu..;-)..mis yui bla lg..hehe

Cikrosecute said...

kombinasi baju pengantin yg menarik...

Azhafizah MN said...

selamat pengantin baru untuk kawan yui.kombinasi warna yang jrg orang pakai.nice juga..

btw,cun yui pakai baju wakaka tu ^_^

nur anis said...

meriahnya baju pengantin..memang lain dari yang lain...:)

Anonymous said...

suke aku tengok combine ni. yang aku nak combine ialah hijau dengan oren. hahaha

J.Syazwana said...

errkkk biru hijau?
macam pelik.
hehehe

Anonymous said...

yg klkarnya yui panggil baju wakaka..hihihi

AnneRaini said...

akak masih tak dpt bygkanlah baju ko ni yui...tak pernah tgk live.

MizzTina said...

kombinasi warna lain dr yg lain..

Anonymous said...

cepat kak yui. bila gliran kak yui :)

Anum said...

cantiknya warna baju dia
2 tone

Rosalia said...

alhamdulillah pnjg jodoh :)

mun said...

wooww.. hijau, biru n pink... kombinasi lembut dan cantikkk sggttt

duniaanita74.blogspot.com said...

meriahnya..berani kawan yui ...apa2 pun tahniah...

Nisa Greennnpanda said...

wah...combination kaler nie 1st time nmpk...kreatif gak kn kwn yui nie... wah, b'cnta dr skool rendah lg ke diorg nie? hehe... >_<

slamat pengantin br!!

eima said...

o0o ni ke wakaka .... aku slalu gak tgk kat kedai tp tak terniat nk beli pun lagi tp nampak ptt pakai cantek

Cik Jannah said...

kaler baju pengantin kontra. cantek jugak. jarang org buat biru hijau

Anonymous said...

color bj pengantin tu jarang2 dipakaikan..sekali pakai wow nmpk meriah...ceria je..

baju wakaka tu blm pernah dengar lg...tp cantik jugak :)

Unknown said...

wakaka eh eh..hehe jarang tgk kombinasi biru hijau ni..lain drpd yg lain la..ngeee

Azee Hana said...

selamat pgntin baru kat kawan...=)

Unknown said...

comey je yui pkai bju tu,bole la beli lg nt:)

ikafantasi said...

yui..nnt bg emel..nak bg hadiah..hehe

::CIK LYNN:: said...

huyoo...kwin ngn kwn sek ren tu...=p cantik la yui pkai bj tu...=)

fieda said...

cantik..moga berkekalan..

Unknown said...

cantik la baju wakaka tu dengan yui. sesuaii.. :)

Anonymous said...

sjak dari skolah rndah ek? wahh..kalo dah jodoh tak kemana kan.. yui comey lah..:)

najihahfara said...

warne yg jarang kite tengok :)

Khai_Sol said...

nanti kalo yui dah nak kasik nasik minyak,jemput tau^^

cik jannah said...

sumpah cntik warna tu. :) hehehe. bru ingat nak buat oren hijau. cantik tak? bestnya dah kawen. hehe

Aty Fared said...

fes time tengok kombinasi kaler tu..menarik gak..:) cantik ar baju wakaka yui...[tak sabar nak shopping baju lepas beranak] ;p

Unknown said...

nie ke baju wakaka....
hua haha....
nape ye nama die wakaka.....

a.R said...

iskkkkk caner baju wakakaka nih...? tak nampak jelas lar.... beli mana? online ke?

charmyiex said...

baju wakaka??

IntaNBerliaN said...

td akak bk fb.. usha2 baju prgnant kot2 nanti blh beli... sekali akak terpandang nama baju waka waka.. terus teringat entry yui.. :-)

Saya Disini said...

cntik pulak tngk tema hijau biru ni

Juliet_iRa~" said...

heee..aah la cun gak kaler pengantin pnya baju tu..xpnh nmpk lagi..hee

comelnya yui pkai baju tu..hee..baju wakaka...pnh nmpk org pkai tp dia pkai ngan legging..:)

Has Hashim said...

Hiii... thanks pd yang wish and also mis yui.. I dh beranak baru comment kat sini kan.. nway.. Thanks a Lots dear fren for your review of my wedding <3