tentang
banner
tutor
fb
home

Friday, July 27, 2012

Kad Raya khas untuk mereka di Cheezy Cheese

Kalau tahun lepas, kiriman kad dari daku adalah secara umum. Tapi kali ini nak buat lebih kepada special. Kenapa? Sebagai tanda terima kasih daku kepada mereka yang sudi jadi kawan, sudi terjah blog dan sebagainya.


Dengan rasa rendah diri, di hari Jumaat yang mulia ini, aku nak kirimkan kad raya kepada mereka yang sudi iaitu yang tersenarai dalam bloglist aku Cheezy Cheese
# Sila lihat sendiri jika nak tahu blog anda tersenarai ya




Aku bagi tempoh sehingga hari Selasa 31/7/2012  jam 12.00 tengahari untuk kamu, kamu dan kamooo beri detail iaitu NAMA PENUH, ALAMAT, NO. TELEFON ( jika sudi ) dan LINK BLOG ke emel aku fashanusha@gmail.com dengan tajuk KAD RAYA UNTUK CHEEZY CHEESE. Kerjasama dari anda aku dahulukan dengan ucapan terima kasih.


# Sis Eima, apa lagi, cepat bagi detail. Kad raya nak mai lagi tahun ini. Jangan tak tengok tau kad raya itu. Hihihi. Yang terlambat bagi, aku tak dapat nak buat apa-apa ya. Andai kalian kerap singgah, pasti terperasan entry ini ^__^






guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

32 dak comei sayang YUI:

ayut said...

yessss!ayut ada.hahaha.nak kad raye.maceh yunk.cyg Yui banyak2..ayat nampak sgt ngada2.adehh...nnt ayut email ea.yeayyy..dpt kad raya :)

Unknown said...

selamat menulis n mengepos kad raya..yui...hihi...slmt berpuasa..dh hr ke 7..

Unknown said...

alamat jijah dulu ada lagi kan...hehehe ke nak send balik.. jijah simpan lagi kad raya yui dulu..hehe tq yui!

eMMe said...

Yui, akak cam nampak name akak pun de dlm list kan..kan..if akak not mistaken la yea, hehehe.. akak emelkan sekarang yea.. bestnye dpt kad raya...hehehehe...

Noor Atikah Ramli said...

tahniah buat mereka ! ^^

are_lin@yu said...

yeayy ayu tersenarai..hehe..tgu ya t ayu antar detail..hehe..salam ramdhan dear ;-)

Shida Radzuan said...

shida sms jelah sng ke yui msh simpan alamt shida? ^_^

Anonymous said...

tahniah buat mereka semua :)

Unknown said...

wahhhh..besnye, dapat kad raya..suka2..

Unknown said...

wahh, mekaseh dear :) Alhamdulillah :)

Jahirah said...

buka mata luas2...tersenarai...dah lama xdpt kad raya..huk2.ni yg teruja ni....;p

Reena Sidek said...

yeah... dpt kad raya dr yui....
ok... sy email sekarang... :D

AnneRaini said...

akak takleh buka email kat opis...dah kena block dah...huhuhu ptg ni nak balik kg dah...takde intenet connection tau..sedih.. minggu depan I try okay..

Unknown said...

rindu kak yui :) lama dah tak terjah blog ni :)

Fiza Rahman said...

Nak kad raya jugak boleh? TApi nama x der dlm list sbb baru terjah sini dari segmen msredcheesecake...hehehe...Salam kenal.

Anum said...

bestnya ada kad raya

nur anis said...

wahh..dateline yui sebijik dengan dateline sebut harga yang berlambak saya nak kena siapkan ni..huhu..

jap saya bagi detail ye..:)

Azee Hana said...

wah,,,ade jugak upenye..=)...boleh la pos sekali dengan si nur anis tu ...heee

Unknown said...

tahniah.. rajin yui bg kad raya

Unknown said...

As salam Yui,

Selamat berpuasa! Selamat Hari Raya! Macam awal sgt pulak nak wish...hehehee...

Yui,

Utk akak xde ke? hehheee...gurau je dik ;))

Juliet_iRa~" said...

yuiiii!

ira ada..yeayyyy..hehehehee :)

mekasih in advance..ira nak email sekarang :D

AY said...

tak der kad raya khas tuk fiq ker.. huhu.. salam dari fiq selepas kembali dari dunia blog

E'in said...

okay. e'in xde dlm senarai.. =.="

Unknown said...

hee...tq yui:) sat g nana send ye

a.R said...

weeeee......!!!

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

yeayyy akak pun tersenarai...jap akak emel yui yer...thanks hihi

Nurul Husna Mohd Hassan said...

nama saya pun ada. alhamdulillah. thanks yui, nanti saya emailkan :)

Cikrosecute said...

seronoknya...yui nak bagi kad raya hihigi...nanti sis email ya...

Cik Purple said...

salam kak yui.. cp pon ada jugak kn.. yehaaaa.. sonoknya.. thn ni dpt lg kad raya dr kak yui.. :D

Myra Jay said...

Wahhh!! blog akak pun tersenarai jugak ye...

Ok sepantas kilat nak antaq email ;)

IntaNBerliaN said...

eh, link akak terselit gak ek.. hihii

dah bg detail.. :_)

zarina_naniey@yahoo.com.my

thanks

J.Syazwana said...

yeay kite ade. hehehe.
dah email dah. tq yui :)

p/s : kite nak bagi kad raya jugak.
email alamat yui tau.
syazwanajamal@hotmail.com

hehehe