tentang
banner
tutor
fb
home

Tuesday, July 03, 2012

ORDER : 6 pcs Broadband Casing polyfelt

Alhamdulillah, hujung minggu lalu dapat siapkan order seterusnya.  Order dari rakan blogger juga ^__^. Hanya bagi nak bentuk apa, warna apa dan insyaALLAH akan aku buat sebaik mungkin ya. 


- draft -

- bahagian hadapan -


- bahagian belakang -


Itu sahaja. Barang akan dipos minggu depan sebab minggu ini pejabat pos tutup. Moga penerima puas hati. Kepada yang nak order, boleh PM aku di FB atau komen aja di sini. TQ.


nota kecik yui
Ya ALLAH betapa
kerasnya hati ini!



guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

23 dak comei sayang YUI:

IntaNBerliaN said...

kiut miut nya :-)

miss yatie said...

alahai...comel dan cutelah

Saya Disini said...

comeinye

Unknown said...

CUMELNYE.

Cikgu Vina said...

assalamualaikum..awk lahir 17 june ea??kalo camtu samelah kt =)

btw, sy dah follow belog awk..

Myra Jay said...

Comel dan kiut, macam tuan nya jugak ;)

Aty Fared said...

yui aka nak order sarung tuk breast pump akak boleh tak..?? breast pump akak bulat tak besar sangat..kaler putih..bawak kehulu kilir sekarang dah berdaki..huhu...ley tak yui bagi akak quot...bagi sarung tahan lame sikit ar..buat cute2..kaler kalau boleh nak mix pink hitam ker...ley tak..email akak kat nurha_abdul82@yahoo.com..[selamber akak jer tempah kat sini..] ;p

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

comey la yui...kreatif betul la hihi

izz iizza said...

kiut jer..:)

SarahSyafiq said...

semoga makin bertambah2 rezeki yui :)

Ardini Humaira said...

comel2 belaka :)

Nyue said...

cute je hasil kreatid yui nie...pandai berbisnes hehehhe

are_lin@yu said...

kreatiflah yui..cantik ;-)

wahida said...

kreatif!!

Reena Sidek said...

cantik2 semuanya....

MISS NADYA said...

hihi..cantik...yui nk tahu tak? case hari tu tercabut..hihi nad ganas sgt..

Unknown said...

comey la sarung broadband tu yui! hebat la yui ni.

duniaanita74.blogspot.com said...

comel dan cute sangat...

Shida Radzuan said...

comelnya yui ;)

Jahirah said...

comel...;)
akk jahit separuh jalan casing broadband akak..huhuu...

fieha said...

sangat berpuas hati..comel..tq yui..hehe :)

Salina Mat Isa said...

Comelnya..prnah tengok org buat kasut baby guna felt ni..yui blh buat tk??

Cikrosecute said...

rezeki yui makin bertambah...comel..