tentang
banner
tutor
fb
home

Monday, August 27, 2012

Sambutan hari lahir & Family gathering family SHAH

Ramai lak yang jeles+ kurang percaya yang no 1 usianya baru 12 tahun. Ahakz!. Entry ini mengandungi 2 cerita ya. Jangan kompius pulak. Cerita sikit gambar aje yang lebih untuk kome. Kuang kuang kuang.


CERITA 1

Bulan Ogos adalah birthday adik lelaki [ 11/08 ] aku. Maka sebab dia ada balik bercuti raya dari PD, aku belikan dia kek untuk sambutan di rumah. Bukan senang dia nak balik ke Perak. Jauh rasanya. Tengok ajelah 2 keping gambar yang ada ea.


- perisa almond choc -





CERITA 2

Pada hari Rabu 22/08/2012 kami sekeluarga Family SHAH keluar untuk bergathering. Hihihi. Belanja mereka makan sempena dapat bonus sebulan gaji. Alhamdulillah. Rezeki dikongsi bersama. Citer asal nak p makan di Johny tapi full plak!












Itu sahaja ceritanya. Moga kami dapat berkumpul ramai-ramai lagi. Yang lelaki sekolah di Port Dickson, yang perempuan bakal sambung belajar di UUM. Makin sunyi rumah. Riuh rendah dengan kucing-kucing sahaja lepas ini.





guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

22 dak comei sayang YUI:

ZULHILMI TEMPOYAK said...

yg baju putih tu mcm najwa latip lak tgok..huhuhu

نورعيم said...

masa raya je kan dpt kumpul semua mcm ni. hehe.

izz iizza said...

happy birthday shah..

Jahirah said...

woo tgk kek tu tergoda...besday adik yui sama dgn besday kwn akak 11/8.mcm tu la bila ank2 makin besar,nanti abeh blaja keje pulak...

Myra Jay said...

Masa raya ni la baru dapt berkumpul semua kan..
Nanti mesti akan merindui :D

ayut said...

masing2 tgh membina hidup..smga adik2 Yui bjya semuanya..nnt boleh blik tlg mak ayah pulak :) Kucing jela peneman bt msa skrg..meriah gak sbb kucing pon dh berbelas kat umah tu kan :)

Reena Sidek said...

sedap kek...

yg 12 tu kena balikkan nomborkan... hehehe

Nurul Husna Mohd Hassan said...

selamat hari lahir untuk adik yui :)

ha, dapat pun tangkap gambar mak ayah yui :)

insya Allah, nanti boleh kumpul ramai2 lagi :)

nur anis said...

sunyi kan bila jauh-jauh...adik beradik kitorang pun sama...jauh jauh..

Unknown said...

nyum nyum . cedapnyeeee ..

nak jugakkkk . hehe .

haaa , lupe nak jemput .
singgah sini ye join GA tira :)
http://itsmetira.blogspot.com/2012/08/ga-syawal-giveaway_27.html

- AZIE - said...

adik yui sama besday dgn akak :)
huii nmpk sedap sgt kek tue

Unknown said...

hihi jelez ni :)

Sheila Adziz said...

selamat hari lahir adk... :-)

Unknown said...

congrat to him :)

Unknown said...

happy birthday adik yui..biasalah bila meningkat dewasa masing2 pergi cari ilmu kan..lama2 tinggal makayah berdua je kat rumah..sobsob..

Shida Radzuan said...

eh muke famly yui semua fotostat tau..sama lah hehee..yui ank sulung ke?

IntaNBerliaN said...

happy belated bzday utk adik yui..

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

dpt kumpul ramai2 mcm ni best kan hihi

Aty Fared said...

akak terperasan tudung yui yang cantik...!!

Nisa Greennnpanda said...

bestnye kuar mkn & gath ngan famly...

hepi belated b'day utk adk yui...

Unknown said...

suka tdg pepel tu,berkenan sangat!

Cikrosecute said...

Seronoknya makan2 gan famili..