tentang
banner
tutor
fb
home

Sunday, August 05, 2012

Aiskrim goreng perisa jagung

Nampaknya, tak jemu lagi dengan menu ini. Sampai mak aku sendiri dok request suruh sediakan. Baik mak! Anakmu menurut kata, hihihi. First buat, guna aiskrim coklat. Kali ini guna perisa jagung. Nyummmy!


- siap sedia untuk ditelan -


Macam mana nak buat? Senang sangat. Aku dah siapkan entry siap tunjuk gambar lagi [ entry ]. Makan untuk bersahur pon memang besh! Sorang 2 ketul pon dah cukup kenyang. Selamat mencuba ya.
# Ini buat time puasa kedua kalau tak silap, hihihi


nota kecik yui
Ramai dah try siap tunjuk gambar lagi
Suka tengok hasil korang bila berjaya
^__^




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

19 dak comei sayang YUI:

Nurul Husna Mohd Hassan said...

saya je belum try ni :)

Unknown said...

sedapnyerrrrrr..:)

Unknown said...

teringin nk cuba buat.. kene tngu balik rumah dulu laa..:)

ezy.xixii said...

sedap sedap!!!

Unknown said...

Nampak sedap :) Tak pernah lagi makan aiskrim goreng ni, hee

Rosalia said...

hntr la sni skit :( sedapnye

sHaRiNa eLyaNa said...

sdpnya hehe

Dylla Abas said...

haa..tulah..tengok caranya macam senang je..tapi belum sempat nak buat lagi :)

miss yatie said...

nak kena try jugak ni...apa rasanya heee

laskar pelangi said...

tak pernah cuba lagi. nanti nak cuba. hihi ;')

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

hihihi yui buat aiskrim goreng lagi yer.....sedap kan hikhik

Shida Radzuan said...

yuii shida ade bt ...yui nyer aiskrim lpas msk cair x?
shida cairr la huhuhu..

Unknown said...

Eza pun tak try lagi ni. Asyik guna bread untuk sandwich je.. ^_^

Unknown said...

nana da try buat masa 1st pose,hee..xsmpt nk snap,huhu...siap grgje,trus abg n adek nana mkn,hee..yg pntg abg nana kata sdap,adek lak suh buat lg:)

Unknown said...

dok kata nak buat aiskrim goreng ni,..tak terbuat2 lagi...jamu mata jer lah kat sini

Cikrosecute said...

Sedanya nyui...perisa jagung lagi..

Unknown said...

jijah pon nak buat tapi tak terbuat2 lagi pon.. adoi... sedapp tol..

ecadwinkyasha said...

nak try esok.hehehe

IntaNBerliaN said...

rajin yui masak kan.. :-)