tentang
banner
tutor
fb
home

Tuesday, January 28, 2014

[JUAL] KITCHEN KING Set Pisau Yang Cantik & Tajam



DISEDIAKAN DALAM KOTAK YANG CANTIK
- 100% Tajam.
- Mata Pisau Stainless Steel yang tajam dan tahan lasak.
- Pengupas seramik (tidak berkarat, tajam, antibakteria, tidak perlu asah)
- Corak pisau yang sangat menarik.
- Sesuai untuk kegunaan harian
- Sesuai dijadikan hadiah kepada ibu tersayang, isteri tercinta, 

kakak atau saudara-mara dan 
juga sebagai hadiah perkahwinan.


Set of 6

1x 8" Chef Knife
1x 8" Slicer Knife
1x 8" Bread Knife
1x 5" Utility Knife
1x 3.5" Paring Knife
1x Pengupas Kulit Buah-buahan (Ceramic Blade)


Terdapat dalam warna Pink, Ungu dan Hijau.
**sila ambil perhatian, set pisau kitchen king adalah 

stainless steel
bukan seramik kecuali pengupas"


RM 65 UNTUK SEMENANJUNG
RM 70 UNTUK SABAH/SARAWAK

HARGA TERMASUK POSTAGE

HARGA BORONG UNTUK 6 SET KE ATAS

Berminat? Sila terus PM/ tinggalkan komen






guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

25 dak comei sayang YUI:

Tie HT said...

cantiknya, colorful lagi :)

eMMe said...

like... color2 yg menarik.. hurm... kasi la akak satu set yui
:P

Cik Itah said...

salam. wahh..macam macam warna ada ye yuii..:)

btw, salam jumaat :)

ezy.xixii said...

canteknye pisauuuuuuuuu..
nk2 yg kaler pink 2..
O_o

Kakzakie Purvit said...

Menariklah Yui. Brand apa ni? Kakak tertariklah pulak..

Unknown said...

jijah suka... bestnya kalau dapat beli ni..

Azhafizah MN said...

wahh menarik set ni full of flowers :)

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Yuiiii..pisau ni yg kaler biru xder ya?

Jahirah said...

hihi da kawen t blh beli....:)

Ardini Humaira said...

Assalamualaikum ^__^


comelnyeee kan set pisau ni... mood bersilat kat dapur berbunga-bunga gitu bila guna. hehe

love,
dini

Cik Rose said...

Cantik cantik pisau ni.

ikafantasi said...

aduhh klu cntik mcm ni nak guna pon syg..kikiki

boni kacak said...

wah...comelnya.. hehehehe

adyna AB said...

Ada kwn akak jual mcm ni gak , syg pulak nk guna sbb terlalu cantik ;)

ayut said...

Pisau ye cantik..bsmgat nk g dpur klu ad cantik2x mcm ni.haha

Shida Radzuan said...

cantik yui :)

are_lin@yu said...

menarik yui..cntik!

Cikrosecute said...

akak dah ada set pisau nie...memang cantik...tak guna lagi...

ayut said...

Yui...ayut nak bli set ni boleh x?nak wane ijau tapi nak post ke sabah....klu boleh yui pm ayut kat fb ea... ;) serius buyer ni .nak hadiah kat suami.hahaha :p

Unknown said...

cantik set pisau ni..syg la kalo guna..hiii

Nisa Greennnpanda said...

wahhh... cntik gile... >_<
esp yg kaler ijau tue

Miss N™ said...

dah order..hehehe

Unknown said...

Saye berminat..mcm mane dgn urusniaga nye..Saye nk beli dlm kuantiti lebih dr 6.

nuyui a.k.a miss YUI said...

Pada yang berminat nak beli, tolong sms yui 019-2331810 ya. TQ =)

Unknown said...

made in japan ke china