tentang
banner
tutor
fb
home

Thursday, February 27, 2014

CPUV [1,2,3,4] 2014

Kali terakhir blog ini menerima CPUV bulan Disember 2013. Lepas itu merajuk sebulan. Alhamdulillah Nuffnang merajuk sebulan lepas itu sekali ganti dapat 4 CPUV terus.



Moga bertapak lebih lama di blog picisan ini. Boleh buat tambah isi tabung personal. Muahahah. 


Tahniah kepada anda yang dah lama dapat CPUV. Rezeki masing-masing. Alhamdulillah.


Amaun yang dipaparkan bukan bertujuan menunjuk tapi lebih kepada memberi semangat kepada mereka yang sedang berusaha untuk menjana pendapatan sampingan bersama Nuffnang


Siapa kata membebel dalam blog itu buang masa? Inilah buktinya.


* Esok nak cashout. Hihi.




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

15 dak comei sayang YUI:

Mila Ahmad said...

wah best sekali empat Nuffnang bagi, kemain meriah tau.

Unknown said...

alhamdulillah..tahniah yui! dapat 4 sekali cpuv:)

Anum said...

tahniah

- AZIE - said...

byknya yui...akak xatu xde g tahun nie hehehe

Unknown said...

Bestnye..Tahniah..Kumpul jgn x kumpul hehehe ;)

Unknown said...

Bestnye..Tahniah..Kumpul jgn x kumpul hehehe ;)

Unknown said...

Meriah dengan cpuv, tahniah :)

Hazmin Hamudin said...

Skali 4 terus singgah tu. terbaiklah.

Fifi Nadhrah said...

bestnye.. sekali dapat 4 terus..

wawa syaida said...

banyak tu yui....rezeki :)

Unknown said...

tahniah yui.. murah rezeki yui..

ct kektus said...

untungnya yui ni. :D

dah cash out tuu, belanja lah aiskrim sikit. hehhe :D

ayut said...

Tahniah..yui dh blh trus cash out tu haaa..cayalah.. ;)

Unknown said...

tu dia.. banyaknya..masyukklahh yui..

Azhafizah MN said...

Alhamdulillah rezeki yui..fiza pun dapat CPUV yg sama..