tentang
banner
tutor
fb
home

Wednesday, February 19, 2014

WW 4 [2014] - Akaun facebook Fasha Neelofa?



Kenapa masuk dalam email aku?
Macam pelik je





guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

13 dak comei sayang YUI:

Anum said...

pelik nie

inspire bunny said...

dulu saya pernah terima email camni. bagi saya, rasa curiga plak sbb berkemungkinan besar ada org buat fb guna your email, so jgn confirm acc. my opinion =)

IntaNBerliaN said...

pelik ni kan..

Sheila Salim said...

Assalamualaikum, macam pelik je. kena hack ke? yangg, yang tilam tu sheila memang tak jadi beli. suami nak cari loose tilam dengan loose kelambu.. risau susah nak jaga baby bila tilam kelambu berzip tu. btw terima kasih banyak sudi layan karenah sheila ~~~

Unknown said...

weird nyer mcm ni

Mardiah Diana said...

Assalamualaikum dan salam singgah sini dik..pelik pula ada email tu...

Unknown said...

eah ??

Unknown said...

sape punya gerangan la tu kan

ayut said...

Sape plak la tu....Mmmm..

Unknown said...

pelik jugak ni yui,mana pulak datangnya ye

Unknown said...

pelik ni.. just ignore k..

Azhafizah MN said...

memang pelik yui

Miss N™ said...

mmg pelik...