tentang
banner
tutor
fb
home

Monday, May 15, 2017

Mister Potato perisa Ubi Keledek

Lama dah keluar perisa ni tapi Yui baru merasa. Hihi. Biasalah, jenis bukan teringin sesangat nak rasa. Haritu pergi beli barang rumah di TF, nampak Ubi Keledek ni, harga pun ok aje tak sampai RM 4 sebotol.




Bagi Yui,
Yui suka tapi terasa manis sangat. Apa pun oklah sebab terasa ubi keledek tu. Sedap. Untuk repeat, memang Yui akan buat.


Mesti korang pun dah lama rasakan terutama yang rajin singgah 7eleven tu. Hehehe.





guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

10 dak comei sayang YUI:

Shafyqah Azry said...

haritu sha nak beli pastu takut tak sedap hehehe skrg yui ckp sedap, nanti nak beli lah!

Ayu Zan said...

hai yui.. lama dah x bw.. rindu blog sawang kite.haha..
salam rindu dari ayu

shaFazie said...

assalamualaikum yui...
akak pon suka yang perisa baru ini...

Tautan Hati NabilaHasyim said...

Keledek tu purple ye? Mcm sedap je..
Tp Xpnh nmpk lg, nanti nk ushar2..

Nurzakiah Hanum said...

x cuba lagi

Anis Azalea said...

Sedap. Tapi kat 7E dan kedai minyak mahal noo kat sini..beli kat 99Speedmart murah.

E'in said...

e'in tak try lagi nie.. better beli.. hihi

Siti Nurzafirah said...

sampai sekarang niat tak sampai lagi untuk membeli even dah rasa yang tester.. tak kena tekak kot

zoeyzauyah said...

saya tak penah rasa lagi😅

Nour Adieb said...

Dah lama sy tak beli Mister Potato