tentang
banner
tutor
fb
home

Thursday, October 26, 2017

Rindu nak menaip tapi terbatas

Assalamualaikum uols. ALLAH, rasa lama sangat tak menaip di blog sendiri. Risau juga dah lupa password. Hehehe. Banyak perkara terjadi dan sampai buat diri terbatas nak berceloteh di blog kesayangan ini.


Pelbagai perkara jadi di Oktober 2017


InshaaALLAH bila tiba masa, Yui akan aktif kembali. Mungkin lebih kepada sharing terhadap sesuatu produk/perkhidmatan/restoran dan lain-lain. Tak banyak yang nak diceritakan mengenai peribadi. 


Masih sama.


Korang ingat lagi Yui?




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

7 dak comei sayang YUI:

Azhafizah Md Nor said...

mesti lah ingat yui.takpe, sentiasa tunggu entri yui..hihi

Nurzakiah Hanum said...

rindu yui

At-Tarmizi said...

ingat =) terukan berblogging ya..

Julia Tarmidi said...

Salam singgah. Awak dijemput join GA saya! Banyak hadiah nak bagi ni ;)

http://www.akuseorangtraveler.com/2017/10/tak-nak-sunyi-sepi-lagi-giveaway-by.html

timm bill said...

hehe, ingat eh..

Rapunzel Cikilolo said...

ingat yui...

salam singgah.

Eca Dwinky Asha said...

tertunggu2 entry yui...