tentang
banner
tutor
fb
home

Monday, December 09, 2013

Cek Nuffnang ke-4 selamat ditunaikan

Alhamdulillah cek selamat sampai minggu lepas. Petang Khamis terus pergi ke bank. Hari Sabtu pagi dah nampak dalam akaun Maybank. Boleh bawa keluar. Cepat juga ya.



Ini contoh resit yang akan keluar


Saat tengah "sesak" datang bantuan dari segi lain. Bersyukur sangat. Amaun tak besar mana tapi cukup buat belanja seminggu lebih. Hihi.


Siapa kata berblog membuang masa? Ada juga faedahnya kalau kita pandai gunakan.


* Baru sedar lama CPUV baru tidak menyinggah




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

23 dak comei sayang YUI:

Anum said...

assalamualaikum
singgah pagi isnin

Hanim said...

alhamdulillah marbeles nuyui! (^_^)

Maria Firdz said...

Alhamdulillah.. rezeki smbilan berblog kan.. :)

mun said...

alhamdulillah..rezeki...

btol tu yui.. kalo sesak2 tu..ada la gak bantuan lain dtg kan..kan.. alhamdulillah :)

Rizziela said...

saya baru 1x dpt cek dari Nuffnang.. skg ni usaha ajerlah untuk 2nd cheque.. bila dapat..rasa bestnya..walaupun x la banyak mana amountnyer kan

intanfirdaus247 said...

tahniah yun

Unknown said...

Alhamdulillah..

Qla Ndhrh said...

Kak Yui ajarkan cemana nak guna nuffnang nie. Nuffnang saya tak gerak-gerak :(

Unknown said...

alhamdulillah...nana nya pun da selamat sampai:)

Unknown said...

alhamdulillah..rezeki2.. baru tau full name yui.. hihi

Mar Mansor said...

ramai y dah dapat check nuffnang yek..tahniah..

Cik Itah said...

alhamdulillah,,
sama la kita yuii..tak dapat cpuv baru :( isi tabung sekali :)

Adriannasyaz said...

Alhamdulillah..rezki yui :)

Azhafizah MN said...

Alhamdulillah..congrats Yui!

Unknown said...

Alhamdulillah :D

maybe i should do something camne nak generate $$ from blog while masih menganggur ne hihi

Unknown said...

tahniah yui..murah rezeki!

Unknown said...

al-hamdulillah,rezeki..;)

Miss N™ said...

alhamdulillah..murah rezeki yui.. :)

Dingdang said...

tahniah.. rezeki jangan ditolak :)

Nisa Greennnpanda said...

congrats yui...
sy xpnah lg cashout, huwaaa....

Unknown said...

wau seratus lebih..banyak tu..semoga banyak lagi cpuv melekat lg..:)

Anonymous said...

Salam daripada Zalora Malaysia,
Kami sangat meminati blog anda dan cara penulisan anda menarik perhatian kami.
Pihak Zalora Malaysia begitu berminat untuk menjalinkan kerjasama bersama pihak anda. Sila email kepada kami di zalorateam@zalora.com.my

EkaTikah said...

alhamdulillah, rezeki. hehe. kite pernah merasa