tentang
banner
tutor
fb
home

Tuesday, May 31, 2011

Cmne nak tahu sape PENGOMEN TEGAR blog??

okies,skg ni nak kongsi ilmu lagi boleh??
paling last pon pasal camne nak jenguk entry lama..

Jadi,arni dgn riang ria+suka,ak nak kongsi gak bersma sape2 yg sudi..
yg dah tau,ok,xper..diam2 tau..
khas pd yg baru tau mcm ak ni yer!!

nk x mcm ak wat nie??

beshkan??bila tau sape yg sudi benor komen kat blog kome..
yg tuan punye blog,xyah cterla..
sje nak nyemak..hakhak..
tmbh2 korang leh trus ke link blog depa..
wah!!tmbh traffic kan??suke kan3??

so,cmner nak wat??

Log in blog, p kat Design,cari Page Element, Klik Add A Gadget, pilih HTML,copy kod yg ada kat sini , letak tajuk ape2 korg nak, pastu Save la ea..

senangkan?? sumber Bloggersentral 


yui: makin byk ilmu diperoleh,makin suka hati nie..

guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

10 dak comei sayang YUI:

nelly said...

kadang2 ada jugak yang tak tersenarai kan ?
huhu ~

syieda said...

haahaha..syieda 11 komen..hikhik nk wt jugak la akak.. thanks bg tuto..^_^

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

@nelly

haah dear..tp yg ade ni utk top 10.. =)

pape pon,thnx pd yg sudi komen trmasuk kmu yer syg..

@syieda

hehe,watla,silakan..ur welcome dear..

Cik Muda Sae said...

cayang nuyuiii....weee ~,~

myamyza said...

heee.. dah lame jugak cari cemane nak buat benda alah ni.. tq shre.. kite follow kamu ye... kalau sudi jom folo kite balik.. tq

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

@c.muda

ahakz!!tq dear..

@mymam

heheh,sesame kak..ur welcome~

ika said...

eh ika ade ker??heheh

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

@ika

ahakz..ade syg..kamu kan suke komen2 ni =)

myamyza said...

yunk html kod tu nak kene copy semua ke? akak copy tp x kuar pown.. 2lunk2..

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

@myam

xkuar??aik,pelik2..