tentang
banner
tutor
fb
home

Tuesday, August 08, 2017

Review Peribadi : Goodday Honey Flavoured Milk

Dah beberapa minggu rasanya perisa baru susu Goodday ni keluar. Ada perisa green tea & honey. Kedua-duanya Yui dah cuba.




Kita fokus perisa madu ya. Untuk tekak Yui, perisa ini macam rasa something but still boleh telan. Mungkin rasa madu tu buat tekak Yui rasa "pelik". Hahahaa. Pelik pun tetap habis ya sebab takmow membazir.


Untuk repeat,
mungkin fikir. Tapi kalau ada yang belanja yui terima seadanya. Kahkahkah. Tapi oklah wei. Rasa lain dari lain. Korang kena cuba sendiri. Mana tahu, jatuh cinta nanti.


Psssss :
Yui lama tak berblog. Ampun blog. Yui cuba dari sekarang untuk aktif seperti dulu.





guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

10 dak comei sayang YUI:

Normi Nieza said...

sdap ke tak yui?haha

Siti Rohaida Yusof said...

nak try beli hari tu,tapi takut tak kena tekak pulak...

E'in said...

macam pelik je nak rase.. haha.. kalau rase strawberry e'in suke laa..

Ainniah Zulkefli said...

hmm musykil kejap, sedap ke tak ni? haha

amira faqihah said...

tk perah tefikir minum susu cmpur madu,,

Norlaili A Wahab said...

rasa lain dari yang lain ye? akak nak kena cuba ni hehehe

timm bill said...

bau dia pelik kan? hihi..mcm cornflakes madu..hihi

Dunia Zumal said...

eh ada perisa madu yer

Diana Rashid said...

akak memang dah lama tak minum susus2 kotak ni..kalau beli pun sebab nak buat masak..heheh

hana hadi said...

goodday ni mmg susu ja ek.. hana tngok kat petronas da promosi rm1 untuk 2 kotak