tentang
banner
tutor
fb
home

Tuesday, March 20, 2018

Review Filem : Black Panther

Kali pertama jejak ke panggung wayang untuk tahun 2018 pada 7/3/2018. Dan filem yang menjadi pilihan ialah BLACK PANTHER


Ini review cara Yui ya
Yang mana rasa tak faham atau tak puas hati, itu bukan masalah Yui. Hahaha. Boleh gitu? Yui gurau jelah. Ini maksudnya review cara santai.




Jangan tanya nama watak sebab saat menaip, Yui dah lupa. Hahaha. Ingat pasal Wakanda rasanya nama negara. Ewahhh. Keluar panggung asyik wakanda je di mulut.


Cerita mengenai orang jahat yang berebut "harta" yang dimiliki oleh negara berkenaan, perebutan takhta, selit juga elemen terkini dan teknologi tinggi. Yelah, berlawan bila guna suit terus jadi "kuat". Dan macam tengok cerita power rangers pun ada. 


Yui takkan bercerita lebih lanjut di blog,
adalah lebih baik tengok sendiri. 


Ending cerita pun best. Tak melalut dan ada potensi cerita ini ada sambungannya.


Rating : 9/10




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

8 dak comei sayang YUI:

anak denesor said...

hehehe kan tak sabar nk tgk sambungan die..kikiki da tgk da citer nih

Norlaili A Wahab said...

wah.... rating 9/10. best lah tu kan yui ;)

E'in said...

bile laaa dapat tengok cite nie..

MisDiarios said...

ramaii org ckp cite ni bestt tapi tak sempat lagi nak menontonnya :D

Orked V. said...

hahahahaha. klaka review yui!

sya tnggu kuar download punye la kot br tengok. hehe. x sempat nk jejak cinema skrg

Raydah said...

black panther is lit that i watch it 2 times. hehe

hi. jmput la join n meriahkan segmen GA kt sini

http://www.raydahalhabsyi.com/2018/02/wonderful-march-giveaway-by-raydah.html

Nina Mads said...

ramai ckp best walaupun majoriti kulit gelap

Busyra Takiyudin said...

wah 9/10 ni.. kena tngok! wajib. hehe