tentang
banner
tutor
fb
home

Friday, April 27, 2018

Berhati-hati dengan PENIPU ON9 [Yui ingatkan sahaja]

Assalamualaikum,
Morning uols. Salam Jumaat. Lama Yui tak bersiaran, tiba-tiba up post pasal penipu on9. Yui up sebagai peringatan kepada semua sebab Yui yang terkena (dia tak refund duit lagi).


Al-kisahnya
Yui tertarik bila seorang Founder produk review pasal seluar seller ini jual. Tengok harga memang tak munasabah tapi hasil google memang berlambak seller jual harga begitu. Nasib je dapat seller bertanggungjawab atau tidak.


================================

No tel :
013-7861845
Nurul Farhana
Maybank 153029343004
BSN 039954100042741


==============================

Post asal boleh rujuk FB Yui


Yui takkan delete selagi dia tak refund dan kalau dia berniat nak menipu lagi, moga terbuka hatinya. 


Jadi korang,
Berhati-hatilah ya walau dalam berhati pun terkena. Yui sendiri pun sebelum payment akan scroll post lamanya tapi tak sangka terkena juga, hahaha. Pengajaran sungguh!  


Nak dekat raya,
lagi giat mereka nak menipu.




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

9 dak comei sayang YUI:

Shahida Dzulkafli said...

Semoga yui dapat balik duit yui..

Fatimah Nabila said...

siannya yui, semoga golongan mcm ni akan dibanned dri buat kja2 x berfaedah mcm ni, seronok agaknya dpt mkn duit 'haram' ni..

azrinna nur said...

mudah-mudahan terbuka hati dia untuk refund duit tu. dah nak ramadan ni.

msredcheesecake said...

golongan ni merata ada... kene berhati2 dan doa mohon dijauhkan dari golongan ni...

anamizu said...

hai yui ! akhir zaman ni mmg ramai betul online seller penipu ni. habis reputasi online seller kan.

Norlaili A Wahab said...

Allahu....semoga cepat lah Yui dapat refund. Dah la nak puasa pastu nak raya lagi

anak denesor said...

die tak hantar barang..pastu tak bg duit lagi eh..aduh kejamm

Anita Osman said...

pernah kena gak yui..seratus lebih gak...die tak hantar barang..pastu tak bg duit lagi eh..aduh kejamm

Cikgu Ayu dot My said...

Sekarang memang nak kena lebih berhati-hati, nak beli barang pun kena siasat penjual tu dulu. 😀