tentang
banner
tutor
fb
home

Saturday, February 05, 2011

saya mau itu enchanteur paris

ok,masih dgn tag!!
kena siapkan sblm bz melanda diri ini
skali lg di tag oleh Nard

thnx yer sudi tag akak!!!
nampak menarik contest ni
smpena birthday dia nanti
jd, akk nk wish awal2
heppy birthday dear yg ke 22

meh akk nak bg ni

heheh,dlm blog jela,nak btoi2,mai sni yer


nak tau lg detail bleh TEKAN SINI

syarat2 pon leh TENGOK SINI


boleh gak KLIK kat gmbr di atas!!!
sume syrat2 rasanya DONE!!!

kena letak gmbr ngn org tsyg,first2 trsyg,dh kompemla my family
tp siyes,xder gmbr full family coz abah xsuke bergmbr!!
mgkin satu ari t akan ku paksa jga!!!hahahah~~

memandangkan gmbr ngn family xder,sy letakla dgn gmbr 'bakal family' blehkan??
hahaha,poyos lebih!!


kenapa sy syg dia???

coz dia memahami sy even dia kdg2 pening pale dgn kerenah sy!!!
huhuuh,dia penyabar orgnya
dia lelaki pertama yg bertahan n still layan perangai sy yg giler2 ni!!!
sy berharap dialah lelaki yg akan bersama sy selagi hayat masih ader
doakan2 la hbgn ni direstui dan diredhai yer
ammiiiiinnnn..



so,sy nak tag :

n sape2 yg nak join ok!!!

nuyui: mcm ne nard??lepas xcontst ni???





guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

4 dak comei sayang YUI:

Cik Muda Sae said...

baikkkk...nti sy buat..

nusha said...

thnx cik muda!!!

eMMe said...

nusha, blog cuti, akak baru buka umah nih, tgk ari ini ade tag dari nusha, thx...akak sempat, akan wat entry yea! gud luck to u...

nusha said...

kak emme: thnx yer kak..ptotla snyap je..heheh,rndu plak update terkini dr akak!!!