tentang
banner
tutor
fb
home

Wednesday, November 02, 2011

Pendrive unik dah tiba di tangan!!

Pendrive ni dah sampai sabtu lepas.. sama dengan hadiah dari sis eintan.. ak order untuk dijadikan hadiah birthday si dia.. walau lambat,coz kena ikut tamat promotion tapi xpe.. ak PUAS HATI!! sangat suka.. memang benar-benar unik!! Nampak sekeping cam kad kredit!!


- pandangan depan -



- bersama family tersayang -


Kome tengokla.. bagi ak,amat puas hati.. dah ak tak de idea nak bagi apa,tu ak order pendrive ni kat SINI.. Dan Akmal * owner memang pantas bagi feedback!! terus dia kol/msg apa-apa status.. ak suka  bab gtu.. barula customer trust lebih kan??


Walau camne pon, pendrive ni still kat tangan aku.. kami lom jumpa lagi.. dan ak decide nak letak gambar kenangan kami sejak 3 tahun lalu.. kompem muat coz ak beli yang 8GB!! amek kaw.. letakla banyak mana pon ^__^


Apa lagi,sape nak order, meh tengok blog pendrive unik ni.. Skang pon ada promosi lagi murah untuk 8GB.. ada di SINI.. 


Terima kasih kepada

dan juga berbanyak terima kasih kepada



- dan ak kasi tali leher juge ^__^ -



n/y: ntah bila dapat jumpe..
yang pasti,akan dapat pada si dia..
TQ sekali lagi utk pendrive itu!!





guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

14 dak comei sayang YUI:

Anum said...

cantiknya
dan sangat unik

shiema sufian said...

yess dear. sangatlah unik :)

mizzkechique said...

unik la.. ni nk jugak ni...

hajarus said...

wahhh unik nyer pendrive ni... ;d

eintan nurfuzie said...

bukan hari2 balik ss ker?:p

Miss Nadya said...

cantiknyer...nad pon nak beli jugak lah..kreatif kan??

aimie amalina said...

pendrive gambor kite ke
dan tie tu sgt ohsemmm!

hehehehe

besh2!

Bui Junaidi said...

mcm2 design dh sekarang kan..*_*

Cik Muda Sae said...

yui, sweet lorh..huhuhu~

Azmie said...

owhh xtau pon ada bende neh... sat naa nak pi terjah..

Cik Azizah said...

memang unik! da beli 2 dulu..hehe

MiMiEy :) said...

wah cantiknya

anitadiana said...

yui..bagi kak ita idea ne..untuk kasi en.hubby hadiah tahun depan ne...menarik pendrive tu...he..he ..kak ita like...

shida'R said...

pndrive tu mmg unik yui :)