tentang
banner
tutor
fb
home

Thursday, March 02, 2017

Beauty Blender sponge wajib ada untuk si cantik

Dah guna foundation OKAYA, selain guna jari jemari bolehlah guna sponge tau. Ada pelbagai gred sponge, dari yang selembutnya hingga sekerasnya. Heeee, harga pun kalau original hampir RM 100.




Yui baru je beli Beauty Blender ni, 90% copy original. Ada 2 saiz, RM 20 & RM 25. Yang Yui beli RM 25. Lembut dari yang pernah Yui beli di Mr Diy ( RM 6). Seronok dok main tekan-tekan. Hahaha.


Eh, fungsi utama haruslah nak dap dap kan foundation tu supaya lebih rata dan tak berkecapuk. Jangan sesekali dok tonyoh tau, itu tips dari MUA terkenal Bellaz.


Oklah, tu ja nak share. Motif takde idea nak update. Hahaha.


Oh ya,
Alhamdulillah Yui dah upgrade jadi Stokis Okaya untuk negeri Perak.




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

11 dak comei sayang YUI:

Eeca Shyaa said...

Sy tak guna pun benda ni sbb tak reti pun nak mekap2 ni 😂

Nurzakiah Hanum said...

dekat mana beli nie

Anis Azalea said...

ada la beli tapi pakai baru sekali. hahaha.

Pha Is said...

bnda ni la yg dok vairal suruh perempuan tag gambar ni kat BF n suruh BF diorg teka tu menatang apa.. hahaha

Nour Adieb said...

sekali ja try guna beauty blender sponge ni, sy dok tonyoh kat muka. tak pandai pakai, tu yg saja try kakak punya 😂

Nieyl said...

x pernah try lagi guna span..
biasa guna berus..nnt nak try laaa

Siti Nurzafirah said...

Betoi2.. tengok kat Sephora baru tau harga sebenar

Noor Azlan said...

Baca habis baru tau blender tu apa... hehe.... ingatkan blender masak tu... Tahniah dah upgrade stokis... teruskan usaha lagi...

Seorang Syed said...

Ohhhh ni la yang viral tu hahaha. benda macam ni pun sampai 100 kan. baik buat beli makanan lagi best hihi.

Azhafizah Md Nor said...

memang wajib ada. Fiza ada warna pink :)

Busyra Bt Takiyudin said...

slalu tngok org guna ni. busyra tak reti nak guna. hehe.