tentang
banner
tutor
fb
home

Tuesday, March 21, 2017

Yui kembali berblog!

Ecehhhh ewahhh kemain kau Yui oii
Macam tak percaya lama Yui tak update blog
Terus tinggal begitu aje
Masa memang mencemburui sungguh!


Korang sihat?
Takpe pelan-pelan Yui singgah tau
Ada benda kena settle dulu


Contest Lazada pun masih dalam draft
Haiyoooooo


Banyak benda nak cerita
Satu persatu 
=___=




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

15 dak comei sayang YUI:

Nour Adieb said...

Yui, esok last kan contest lazada tu? cecepat post Yui

dya bunga said...

pelan2..hehe.. selamt berblog..hehe

✿Cik Cappuccino Latte ✿ said...

Selamat kembali berblogging

Noor Azlan said...

Biasalah Yui, saya pun tengah berada luar kawasan... kadang kala line pula x de.. huhu

Nurzakiah Hanum said...

welcome back

Siti Nurzafirah said...

welcome back Yui !

Unni Anje said...

welcome back yun

BLOG EYJA said...

eyja tengok yui kabo contest dalam draft lagi eyja pun baru teringat eyja punya pun sama. hahahaa duyai!

Jie Susanos said...

mcm lama jer xupdate blog tu..huhu

Seorang Syed said...

Welcome back yui! cepat tulis. esok dah last dah contest tu kan? hehe.

Anis Azalea said...

Kita pun dah start malas😯

Eeca Shyaa said...

welcome back yuiii!

Eka Tikah said...

Hai kak Yui. hehehe

Adam said...

You ada 3 blog. Keliru yg mana aktif yg mana tidak. Yg tak aktif tu dah banyak kali baca.

Nanti saya nak tanda yg mana yg aktif.

Nurul Husna Mohd Hassan said...

Akak sampai 3 tahun tak berblogging..hihihi