tentang
banner
tutor
fb
home

Friday, June 09, 2017

Menu Korea Topokki (Kek Beras)

Adalah satu hari tu, tekak tak tahu nak berbuka apa. Masuk AEON nampak Topokki segera, cuma kita panaskan/rendam. Rembat 1 untuk merasa.




Oh,
Begini rupanya rasa TOPOKKI. Begini rasanya kek beras yang selalu Yui tengok ahli running man makan sampai rasa terliur. Hahaha.


Untuk Yui,
Rasanya ok. Cuma mungkin sebab ini jenis segera dan bukan homemade, bahan tak berapa nak meriah. Tapi dari segi rasa, tekak yui boleh terima.


Kalau bagi pilihan antara ramen dan topokki, Yui pilih RAMEN Samyang =)





guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

5 dak comei sayang YUI:

Nurzakiah Hanum said...

nyum2

Orked V. said...

sya tak pernah try sebab sebenarnya korean food ni tak kena sangat dengan selera. huhu.

tapi kalau ada koeran restaurant yang famous, yang join je nak rasa. tp so far takde yang berkenan di hati. huhu

samyang tu sebab pedas tu yg sedap tu kan =)

Norlaili A Wahab said...

sedap ye yui? selalu tengok cerita korea mesti mereka makan ni kan

dya bunga said...

ni buat sendiri ke? atau mmg dlm packaging mcm samyang ?

Azhafizah Md Nor said...

teringin nak rasa dan nak buat sendiri tapi belum buat² lagi..huhu