tentang
banner
tutor
fb
home

Thursday, June 01, 2017

Review Peribadi : Nestle Greek Style Yogurt Caramel Banana & Raisin

Selalu dok makan yogurt biasa/perisa yang tak sampai RM 2 nilainya. Kali ini, saja plak nak mencuba sesuatu yang "agak mahal" untuk ditelan dan lebih kepada nak review.




Harga RM 3+


Dengan berani memilih perisa Pisang Karamel & Kismis untuk dicuba. Buat yang tak suka benda pelik, jangan beli perisa ini okay. Kalau Yui takpe, Yui boleh je telan. Hahaha.


Untuk dari segi rasa,
Macam tak berapa kena. Mungkin sebab ada pisang tu kot.


Tapi macam Yui pernah habaq, bila dah cuba baru kita tahu macam mana. Sesuai atau tak dengan selera tekak kita.





guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

3 dak comei sayang YUI:

Nurzakiah Hanum said...

betul kena mencuba

Ainniah Zulkefli said...

tak penah try rasa ni lagi. tapi saya memang penggemar yogurt. biasa beli perisa strawberry. btol jgak yui cakap, kenalah cuba2 sekali sekala. 😊

Azhafizah Md Nor said...

pisang memang macam tak best untuk diperam dalam makanan kot.