tentang
banner
tutor
fb
home

Wednesday, July 26, 2017

Review Peribadi : Nestle Omega Plus

Sejujurnya, Yui dah lama tak buat full medical checkup untuk diri sendiri. Rasanya last buat sebelum masuk belajar . Haaaaa, berapa tahun punya cerita kan?


Lepas tu dengan keadaan kaki Yui pernah operation, dulu memang diaorang suggest suruh minum susu tapi Yui plak jarang ambil. Ni haaa, saja gedik nak minum susu Omega. Walau katanya untuk kurangkan kolestrol. tak salah kalau saja ambil.



Beli di Petronas RM 1.7+ sekotak


Pertama kali cuba jenama ini sebab biasanya minum Anlene. Sedap juga rasa Nestle Omega Plus tambahan bila minum sejuk. Dicadangkan ambil sehari 2 kotak.


Oh ya, Yui beli 6 kotak di Tesco RM 12.50. Rugi kan? Baik beli di Petronas. Hahaha.


Korang suka minum susu?
Susu apa biasanya korang telan? 




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

6 dak comei sayang YUI:

Nurzakiah Hanum said...

x pernah try

Atie Yusof said...

Dulu2 pernah gak try susu Anmum Chocolate yg biasa tu..konon utk kalsium..skrg dah stop plak.. hihi.. Omega blm pernah cuba..

E'in said...

e'in tak boleh telan kalau susu putih macam nie.. kalau yang berperisa tu laju laa minum.. huhu

amira faqihah said...

jenis x minum susu ori,,susu beperisa boleh ,tp harga petronas mmg lagi selalu murah ke dr tempat lain?

Nina Mads said...

dr dulu suka anlene saja heee.. kadang2 minum jugak dutch lady

Kaklong Chan said...

Kaklong pun telan Anlene..
Dutch lady kadang2.