tentang
banner
tutor
fb
home

Monday, May 28, 2018

Kenapa banyak komen pelik-pelik muncul?

Yui perasan setiap hari ada sahaja komen-komen dari "luar negara" yang komen post terlalu lama dan tiada kaitan langsung dengan isi kandungan. Sampai naik notis pelik muncul di blog Yui. Risau juga takut jadi benda lain.


Dahlah kita ni reti taip dan post je, nak adjust atau perbaiki memang kena bagi pada yang pakar. Jangan plak tiba-tiba nanti blog ini terus hilang dari radar. Sadis sungguh kalau itu yang terjadi.


Blog uols ok tak?
Atau benda ni jadi pada blogger yang jarang up entry? Huhuhu.





guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

6 dak comei sayang YUI:

Anis Azalea said...

Pernah kena juga..pergi kat blog post tu nanti ada bahagian komen. Tick kotak dan delete..ada gak delete forever.

Eeca Shyaa said...

blog echa pun mcm tu juga. huhu.

anamizu said...

ada jugak pnh dpt comment mcm tu. ana [/] pada spam box je. ana pun tak pandai jugak nak godek2 huhu

Warisan Petani said...

Boleh delete aje komen2 yang macam tu.

Shafyqah Azry said...

sha selalu jugak jadi, setting kat komen kak jangan bagi anonymous boleh komen

Nina Mads said...

sama la.. kdang2 perasan ex nina komen haha.
yg lain tu memang delete terus yui