tentang
banner
tutor
fb
home

Thursday, February 08, 2018

Terjebak dengan Inner Hantu yang semakin viral

Kalau ada yang follow Yui di FB, dah tentu nampak Yui tak pernah miss update kat sana. Hanya blog dianaktirikan. Kihkih.


Sebenarnya,
Sebelum decide nak jual Inner Hantu, Yui sendiri memang pengguna. Koleksi sendiri pun hampir 10 helai dengan warna yang berbeza. Pergh, setiap hari bertukar warna. Kan rasa diri comel. Hahaha.





Disebabkan kelmarin Yui mimpi pasal Inner Hantu ini, Yui rasa macam petanda suruh jual juga. Semalam juga cari Agen dan semalam juga deal dan ambil stok. Haaa, ambil puas hati dapat tengok pelbagai warna depan mata.


Korang dah pakai?
Kena cuba okay sebab sekali beli pasti nak repeat lagi. Silalah kumpul order ramai-ramai untuk penjimatan kos postage. Wahhhh gitu.


Sehelai RM 10 jee, takkan kata mahal lagi kan. Keselesaan bukan pada harga tapi kepuasan yang akan korang alami sendiri. PASTI!


Nak beli sila cari Yui ya. Yui berniaga sebab nak support anak-anak bulus sama =)





guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

10 dak comei sayang YUI:

Siqah Hussin said...

Kenapa panggil inner hantu? Full inner ke ni? Licin tak pakai? Banyak soalan ni. Semua inner Siqah jenis yang tak tetap. Bergerak2 bila pakai.

Nisa Greennnpanda said...

Inner hantu? First time dengar, hihi...
Tadi pegi scroll2 kat FB yui untuk tengok pic2 lain inner tu ;)

Yun Sing said...

First time dengar ni.. Hantu? Comel namanya xD

Dunia Zumal said...

Sebelum ni Zumal hairan kenapa sebut inner hantu, rupanya memang ada logo hantu yer. Alhamdulillah inner tu berhantu juga sebab sale laju yer Yui...

Noor Atikah Ramli said...

sama la. ika pon pakai inner nie. hahahaha. kain dia bes >.<

farhanna jafri said...

takde pulak nampak inner hantu ni tapi tak berapa suka inner jenis ni. suka yang jenis ninja

Siti Yang Menaip said...

comel je bila pakai hantu comel tu kat depan hehe..

Hans said...

shopping sakan lah
dah murah
hehehe

shalimar yusof said...

byk wrna senang nk padankan dgn tudung atau shawl kan

Azhafizah Md Nor said...

berhantu inner ni.hihi..nampak comel je bila pakai kan