tentang
banner
tutor
fb
home

Tuesday, October 16, 2012

Pen-pen yang dijadikan sebagai hadiah

Dalam entry lepas ada aku tunjukkan bungkusan hadiah sempena hari lahir dan juga sempena perkahwinan. Maka dalam entry ini aku nak tunjukkan apakah hadiahnya. Ramai yang nak tengokkan. 






Harga tak murah mana dan tak mahal mana. Kira mampu beli. Coz part paling best bagi aku ialah pen ini boleh ukir ayat. Itu sahaja. So, sesuai sangat untuk dijadikan kenangan. Sambil menulis sambil ingat aku yang cute ini. Muahahaha! Muntaaaahhhhhh.


# Pening nak memikirkan hadiah sebenarnya. Huhuhu. Agaknya kalau aku nak buat GA sempena umur nak meningkat ke 24 ni ada yang nak join? 





guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

25 dak comei sayang YUI:

Anum said...

cantik sgt2

a.R said...

mudanya yui..huhuhu~ bru 24 tahun

Myra Jay said...

Nak membeli hadiah ni memang peningkan Yui.. Bagi pen tu unik tau untuk hadiah kawen, sure akan terus dikenang ;)

p/s: Akak nak join kalau Yui buat GA insyaAllah :)

Admin said...

cantik..mmg sesuai dijadikan hadiah

Emas Putih said...

hehehe :) cantk pen.

Unknown said...

Pen pun sangat sesuai dijadikan hadiah :) Cantik2 :D

Btw, Eza nak join kalau yui buat GA. Hehe. Tapi, kena buat sampai ujung minggu la :) Hehehe.

IntaNBerliaN said...

bab hadiah mmg pening kpala nak pikir adiah apa kan...

mun said...

oooo... ini laa hadiahnyer... nape x zoom lagi dekat.. ada ukir nama kan... hehehe


waa... khamis nie birthday yui kan...

adyna AB said...

bagi pen memang hadiah yg berguna.. sebab dgn pena kite pula tulis apa saja ;)

Tie HT said...

as salam
cantik sangat sebab ada kotak yg cun tu sekali :)

nur anis said...

ok jugak kan bagi hadiah pen macam tu..:)

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

cantik, wah nak 24 tahun da, saya tua setahun..>.<

Mimie said...

cantik...ada sentimental value kat situ

Nyue said...

cantik...hehehe....simple n menarik

Saya Disini said...

cntik

are_lin@yu said...

wahh cantik siap blh ukur nma..hihi..trgin nk bli bg kr abah ayu..hihi..ala yu buat ja psti join!hihi

Unknown said...

sesuai sgt dijadikan hadiah pen tuu

Unknown said...

lebih2 nak bagi hadiah kat lelaki mmg pengsannn..hehe wah yui takde jual online ke... cantiknya pen tu..

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

cantik pen tu yui..yui nk buat GA akak nk join hiks :)

Jahirah said...

yg pnting mampu milik dan ikhlas nk bagi....
buat la akak yakin mesti ramai yg nk join..

eima said...

1st tgk hadiah kawen pen .....

ayut said...

oo..nila pen yer...klu bab blh tulis nama,ayut pon suke :)

Nurul Husna Mohd Hassan said...

akak pakai pen kilometrico je. hehe

Shida Radzuan said...

mst lah nk join Yui :)

Cikrosecute said...

cantik pen tue....pasti ramai join...