tentang
banner
tutor
fb
home

Friday, September 21, 2012

Ulangtahun ke 23 Mohd Shafiq Hasbullah

Terasa macam baru kelmarin aku post entry ucap ulangtahun ke 22. Dah setahun berlalu, rasa sekejap masa itu kan. Hihihi. Okay, kali ini seperti biasa setiap 21/09 nak wish lagi buat si dia. 




Selamat hari lahir diucapkan kepada tuan empunya nama Mohd Shafiq Hasbullah Bin Haji Ahmad. Moga dipanjangkan umurmu dan dimurahkan rezekimu. Moga impian tercapai dan terlaksana. Teruskan segala usahamu untuk mencapai apa yang diimpikan.


- kek 2010 kami sambut sekali, sepetember & oktober -


Terima kasih sudi menjadi teman, sahabat, dan insan yang disayangi dalam hidupku. Terima kasih sudi melayan kerenah pasanganmu ini. Moga perhubungan kita diredhai dan ALLAH permudahkan segala yang dirancangkan. InsyaALLAH.


# InsyaALLAH ada masa akan bertemu dan ada jodoh pasti bersatu. Amiiiin. Oh ya, selamat hari lahir untuk blogger Najihah juga ya ^__^





guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

35 dak comei sayang YUI:

Anum said...

sweetnya

Saya Disini said...

hapy besday

nanakimie said...

amin...insyaAllah...epy besday en.shapit:)

eima said...

la muda lagi korg ni ...aku ingat dah nk dekat umur aku ... heheh hepi besday shapit .....

eMMe said...

hepi busday to both of u!
moga bahagia selamanya...
muda lagi kowang...
tak lame lagi dah boleh kawen dah tu
heeeee~

AnneRaini said...

happy tua day...kem slm kat die noo..

Mrs Velentine said...

happy birthday to shafiq..cubit nuffnang cni

Cik Muda said...

eh, sama la plak ekk.... happy birthday shapit..!!

azizah :) said...

happy birthday boy shafiq! moga panjang umur murah rezeki :) cari rezeki banyak2 k... sampai masa InsyaAllah korang akan di satukan.. jijah doakan yg terbaik buat korang ^___^

Rapunzeel Cikilolo said...

semoga dipermudahkan :)

ieda said...

selamat hari lahir juga buat insan yg disayangi ituuu ;))

are_lin@yu said...

sweet yui..semoga kekal hndaknya ya ;-)

nur anis said...

happy birthday untuk si dia..:)

IntaNBerliaN said...

happy bzday gak utk syafiq :-)

Everything's Everythings said...

wahh2 sambut birthday sama2 la ;P
inshaAllah harap2 ad jodoh nnti ya ^^

zulhilmi tempoyak said...

selamat hari lahir...

alololoh...cuitnyewww... ;p

Aishah Jahirah said...

hb shapit....cepat2 dtg pinang yui...heheh

fieda said...

happy besday utk lovely yui..muka cam lebih kurang jer..

Eca Dwinky Asha said...

jodoh panjang ne..muka pun lbh kurang je.doakan tuk kalian :)

Nurul Husna Mohd Hassan said...

hepi birthday untuk shafiq. diberi kesihatan yang baik, murah rezeki & semoga hubungan yui n shafiq kekal hingga akhir hayat :)

::CIK LYNN:: said...

hepi birthday :) semoga panjang umo n jdoh yui n dia berkekalan...amin :)

eintan nurfuzie said...

huhuhu.. lama gile x terjah yui.. huhu.. byk entry terlepas.. pasninak catchup balik satu persatu...

ayut said...

slmt hari lahir ayut!eh?!hahaha..tidak2x...selamat hari lahir bt shafiq Yui...nnt bli kek mkn sesame lg tau..ada jodoh insya Allah bersatu...amin :)

Che Rosliza Che mat said...

Sweetnya...Happy Birthday Yui...tunduk jer...hihihi

Sally Yatiey said...

Sweetnya. Happy birthdayyyy..

Misz Mieza said...

Sweetnya.. Happy birthday gak la for him.. Mintak kek ckit.. Tiramisu ke tu? Dapnyer.. Hehe.. =)

najihahfara said...

hapy birthday ti him..
thanks kak :)

shidaR said...

hehee..HB awak awak dan awak heheee ^_^

mudee lg yui ngn syafiq kan hehee :)
moga pnjg jdohnya dan smpai ke jinjg plamin amin :)

Cikgu Ma said...

selamat hari lahir untuk shafiq...

aTy _faRed~ said...

yer lah..betul..macam baru semalam jer akak bace..cepat mase berlalu..maknenyer dah lame gak kenal yui dan syafiq awak tu kan..:)
neway...akak akan aminkan segala ape saje yang awak doakan tuk die dan jugak hubungan korang..insyaallah..:)

hepi besday pada boipren yui..;)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

hepy besday utk shafiq...semoga panjang umur dan berjodohan dgn yui hehehehe

Noraim said...

happy belated birthday jgk! :)

mama aryan said...

sweetnya..semoga berkekalan

Nisa Greennnpanda said...

kli nie yui xnk nyanyi lg ke utk shafiq? hihi~...

hepi belated b'day to him..

Sya Mimie said...

happy besday.. :)