tentang
banner
tutor
fb
home

Monday, October 15, 2012

Majlis perkahwinan my twin Nurul Farehah Aznida

Ahad bersamaan 14/10/2012 aku sekeluarga sempat menghadirkan diri ke majlis perkahwinan kawan daku, Nurul Farehah Aznida & Syafiq. Walau pada mulanya sesat, aku beranikan diri kol pengantin takut dia bz sebenarnya, alhamdulillah dia jawab. 




Aku sampai terus salam mak pengantin pastu terus masuk rumah dan cari Eida ini. Siyes! Sangat cun pengantin. Warna pon macam perkahwinan Scha & Awal kan? Maaf tau, gambar pengantin dan suami takde sebab aku tak tunggu lama.


- pelamin serba indah -


video


Just ada video pendek sebagai kenangan untuk aku. Suami Eida orang Pulau Pinang. Sepadan sungguh ku tengok mereka dan tetiba aku terbayang diriku disitu bersama si dia. Ahakz! Berangan lagi yui oiiii.


- ada yang tak sama, aku gemuk Eida kurus,waa! -


Selamat Pengantin baru sayang
Moga menjadi isteri yang solehah
dan menjaga "masjid" yang dibina sebaiknya
mengikut  jalan ALLAH
Amiiiinnnnn..


# Time nak berjalan masuk rumah, ada seorang nenek memanggil aku. Aku pandang mak, dan mak buat muka pelik. Huhuhu. Terus aku tuju pada nenek dan salamnya even tak kenal. Maybe dia ingat aku cucunya.  Mak senyum saja.




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

26 dak comei sayang YUI:

Saya Disini said...

cntik

Tihara said...

mmg seiras la yui,selamat pengantin baru dia :)

are_lin@yu said...

cntiknya pngtin aha ada lbh krg scha n awal tp swetlah..pelamin tu cntik..hihi

AnneRaini said...

bile tgk2 adela sikit muka cam yui..kalo tak mekap baru nmpk kot.

Nyue said...

cantik...wow...best la ad twin..ehheeh...

fieha said...

yui bila plak..hehe :)

◕ Kawaii D Y S H A ◕ said...

sgt canti dan semoga berbahagai hingga ke jannah

Rapunzeel Cikilolo said...

cantikla pelamin tu :)

nur anis said...

cantik warna tu kan..insyaallah..lepas ni akan sampai masa untuk yui pulak..:)

NoEn said...

cantiknya pengantin
pelamin pun meriah

azizah :) said...

cantiknya pengantin! cantik juga bakal pengantin di sebelah tu..hehe warna baju dia memang sesuai gan pengantin...

Aishah Jahirah said...

lawa pelamin dia....cantik gak warna ijau baju dia...

Kesuma Angsana said...

tahniah buat pengantin ye

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

pengantinnya comel..

pelaminnya cantik...

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam.Selamat pengantin baru kpd pengantin,semoga bahgia hingga ke akhir hayat.Aminnn
Video tu sampai senget2 pale k.atie nk tgk.hikhik

nanakimie said...

cantik pelamin tu:) ala yui ni,xda mok pun..huhu

CekbOlat-bOlat said...

ada auraa dh ni . nenek tu berkenan mngkin ? awhh tetiba bolat pulak berangan yuii mcm cita novel . agagga

Myra Jay said...

Cantik baju pengantin hijau lumut :)

Okla Yui p kat Nenek tu dan salam, at least tak le nenek tu termalu kan :D

IntaNBerliaN said...

pengantin cantik n baju pun cantik :-)

izan mama mia said...

cantiknyer pengantin...yg sebelah pengantin pun tak kurang cun nyer...

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

selamat pengantin baru tuk kwn yui..cantik :)

ayut said...

org ye putih mmg sesuai wane apa pon..slmt pgantin baru bt kembar Yui ^^

Nurul Husna Mohd Hassan said...

sekarang pelamin trend yang bunga rose tu la :)

shidaR said...

wahhh nice warna tema dia..jrg org nk guna hehee :D

Eca Dwinky Asha said...

warna baju dia mcm wana scha kan?

Che Rosliza Che mat said...

memang ada sama...cuma beza kurus gan berisi jer ...Tahniah untuk pasangan tue...