tentang
banner
tutor
fb
home

Saturday, June 15, 2013

[6] Anda tanya Yui jawab

Sesi tanya kembali lagi. Sekali seminggu sahaja sesi macam ini. Itupun kalau mood mari. Hihi. Jom teruskan lagi sesi tanya ini. Oh ya, pertanyaan tidak terhad kepada peribadiku semata-mata. Mungkin juga nak tahu hal lain. InsyaALLAH, ada jawapan aku bagi saja.


Silalah tanya apa sahaja soalan di entry ini. Ingat ya, entry ini. Soalan yang mempunyai tanda "?" sahaja akan dijawab. Mudah kan?


Contoh :
Berapa banyak yui update dalam sehari? [ soalan ]
Hari biasa paling sikit 2-3 entry, Sabtu dan Ahad satu entry sahaja[ jawapan ]


Jika tiada apa-apa masalah, jawapan akan diberikan dalam entry pada hari Isnin. Sabar menanti ya sayang. Kih kih. Bajet kau retis. Lalalala.


Nak baca soalan-soalan sedia ada? Klik sahaja link di bawah okay.





guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

12 dak comei sayang YUI:

Unknown said...

rajinnya yui. hihi


ok so nak tanya movie terbaru yui tengok cerita apa?

best ke idok? hikhik

Anonymous said...

salam,mau tanya ni.
Umur Yui berapa tahun yerk??hihi!!

Nur Zulaikha said...

tu diaaa :)

Suria Amanda said...

AKAK nak tanya...Yui dah berpunya ker?hehehehhe

fatin hazirah said...

rajen kan ?
nak tanya jugak lah , nui layan korea dak

Unknown said...

yui.. adik yui yg affat tu masih belajar kat Port Dickson??

Unknown said...

macam retis betoi nih..heheh

Kekzamanis said...

Rajinnya Yui anjurkan sesi soal jawab cani.. Hehehe..

Okaylah nak tanya, Yui duk Ipoh kan? area mana ye? =)

Miss N™ said...

Nur nak tanya pasal cucuk vansin kucing tu..berapa yea kos dia..? dan yui pegi klinik swasta ke kerajaan?

ZULHILMI TEMPOYAK said...

zulhilmi hensem x..?

are_lin@yu said...

yui mmg rjin update..sgt komited..hihi

Unknown said...

huhu..x dan nak tanya...