tentang
banner
tutor
fb
home

Saturday, January 12, 2013

[4] Anda tanya Yui jawab

Sesi bersoal diteruskan minggu ini. Ada lagike yang nak tanya? Oh ya, pertanyaan tidak terhad kepada peribadiku semata-mata. Mungkin juga nak tahu hal lain. InsyaALLAH, ada jawapan aku bagi saja.


Silalah tanya apa sahaja soalan di entry ini. Ingat ya, entry ini. Soalan yang mempunyai tanda "?" sahaja akan dijawab. Mudah kan?


Contoh :
Apa yang yui suka makan? [ soalan ]
Yui suka makan apa sahaja yang halal =__= [ jawapan ]


Jika tiada apa-apa masalah, jawapan akan diberikan dalam entry pada hari Isnin. Sabar menanti ya sayang. Kih kih. Bajet kau retis. Lalalala.


Nak baca soalan-soalan sedia ada? Klik sahaja link di bawah okay.





guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

15 dak comei sayang YUI:

B U R U K said...

morning yui..

Liza Licha said...

wah, rajen yui jawap :) hehe

Cik Nur said...

nak tanya..sehari berapa byk blog yg yui wajib BW..?

Aishah Jahirah said...

ada sesi tanya n jawab ke..alahai ketinggalannya akak...

Yousof said...

Soalan paling mudah dan comel, apa khabar? ;D


Nak tanya, purata sehari berapa ramai yang jenguk blog yui ni ek?

Dah berapa kali dapat cek dari nuffnang? hihi

Tihara said...

tak reti dah nak tanya apa yui :)

Mimie said...

Akak nak tnya sepanjang Yui bergelar blogger, dah berapa ramai blogger yang Yui dah jumpa?

nanieybarnieylurviey said...

Nk kena pk something ni nk tnye Yui.. Xpe next week ada lgi kan..

iAmCekbolat said...

artis artis ni . nak tanya apa ye ??


ehmmmmmmmmmmmm boleh senaraikan sifat lelaki yang diblacklist dalam hati yui ?

IntaNBerliaN said...

rajinnya yui ni... :)

Kesuma Angsana said...

ada sessi soal jawab juga ye

ayut said...

soal jawab telah abis...ujg mngu nnt plak ad lg.. ^^

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

telepas la nk tanya hahaha

Mrs Velentine said...

terlepas lagi sesi ni

Cinta Misteri said...

Hurmmmm nk tanya....kenapa buat soal jwb ni?