tentang
banner
tutor
fb
home

Saturday, December 15, 2012

Anda tanya Yui jawab

Wah, macam buku Anda bertanya UAI jawab plak kan. Okay, sebenarnya memandangkan hari minggu selalunya aku taktahu nak update apa, maka aku jadikan entry dengan tajuk sebegini sebagai entry hari minggu aku ya. 


" Apa yang anda tanya Yui jawab? "


Segala persoalan yang diajukan pada entry di publish bermula hari Isnin hingga Jumaat, akan ku jawab dalam entry pada hari Sabtu ya.  Apa yang ada dalam entry bertajuk Anda tanya Yui jawab akan yui jawab pada hari Isnin berikutnya.


Contoh : 
Yui, unk suka makan apa ya? [soalan
Yui suka makan kek [jawapan]


Ok, fahamkan? Maka, tanyalah selagi boleh dan aku jawab selagi mampu. Persoalan yang mempunyai "?" sahaja akan dijawab ya. 





guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

18 dak comei sayang YUI:

cinta siswi said...

huuu.. bile yui nk kawin?? ngee

Eca Dwinky Asha said...

Yui,bila nak kawen?

Aishah Jahirah said...

baru nak tnya...dah ada yg tnya...yui jwb2...hehee

Nur farahiza said...

yui bile nak kawin ?

*saje bagi soalan yang same , hehehe

azizah :) said...

yui... apa azam tahun 2013 yui?

Cik Nur said...

wahh..syok ni..boleh tanya ye.. :)

Apa hobi Yui ye...?

Azhafizah Md Nor said...

Yui,ada resepi baru tak?heee

Liza Licha said...

yui.. sekarang yui keje pe?

نورعيم said...

umur sis berapa eh? heee.

adyna said...

yui bile nak bertunang??

Tihara said...

tak tau nak tanya pe hari ni,yui ske color apa?, hehe

CekbOlat-bOlat said...

mcm ask fm . lulz -,-

Myra Jay said...

Macam mana Yui dapat idea untuk bercraft? Akak jeles bila orang kreatip ni :) heheee

nur anis said...

yui kerja apa? hihi...

ayut said...

byk soalan dh..soalan kawen je dh 2..hahahaha..Yui..agak2x nak jmpe ayut tak? ;)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

boleh tanya lagi ker ni hahaha

Mrs Velentine said...

terlepas lah..huhu

IntaNBerliaN said...

bagus yui, rajin.. :-)