tentang
banner
tutor
fb
home

Thursday, March 09, 2017

BBQ Lamb Ipoh - Roasted & Grill, Jalan Ampang Baru 6

Rabu bersamaan 22/2/2017, ada orang ajak makan grill grill bagai. Special kat situ ada daging itik & kambing. Perghhh mamblesss sangat sebab bukan senang ada kedai yang jual dan masak daging itik. Selalu kedai cayanunalif aje kan.



Maaflah snap gambar takde flash time ni
Hahaha



Air naga & kelapa shake




Opss senget plak gambar



Inilah smokey duck
Ada 3 sos diberikan




Yang ini nasi kambing




Kambing grill


Jangan tanya apa nama menu sebab Yui dah lupa. Hehehe. Keseluruhan sangat memuaskan hati. Tak menyesal kali pertama pergi. InshaaALLAH boleh repeat lagi.


Kedai ini terletak di Jalan Ampang 6, Ipoh. Tak jauh dari Politeknik Ungku Omar. Korang boleh waze, memang senang cari. Semua sedap belaka tapi untuk yang kuat makan, kena order lebih ya. Hehe.



019-507 7207


Orang Ipoh kena cuba ya!





guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

10 dak comei sayang YUI:

Nurzakiah Hanum said...

sedapnyaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Ridz said...

Macam sedap je itik tu, biasa makan itik gulai jer.. bak sikit. hehehe

Cik Itah said...

nyumyyy..
sedapnya yui

Anum Abdullah said...

hai...yui di tag..

http://anumabdullah93.blogspot.my/2017/03/the-sunshine-blogger-award-thanks-to.html

Seorang Syed said...

Yui kambing tu nampak sedap sangat!! itik pun sama! ni kalau syed makan ni memang puas hati laaa. terus rasa lapar baca entry ni huhu.

Noor Azlan said...

Air tu sangat menarik... duck tu lama dah tak makan , macam best je...

wahida said...

ni kalau laki aku suka sangat la ni...dia tu hantu kambing hantu itik...kalau tanya aku, dua2 tu pun aku tak makan...hahahah....

Busyra Bt Takiyudin said...

aaaa. sedapnyaa. busyra bayangkan chicken grill. hehe. sbb busyra tak makan lamb

Fairuz Aqilah said...

Thank you for sharing! Nanti boleh pergi. Kalau area Ampang tu taulah nak mencarinya. Tak sabar nak try. Macam sedaapppp aje. 😁😁😁

Kak Long said...

Alahai...
Sedapnyaaaa..
Cam nak pi je ni.. (y)