tentang
banner
tutor
fb
home

Thursday, April 27, 2017

Layer Japanes Motcha Green Tea Tealive




Sekali sekala minum air macam ni takpelah
Hihihi
Sekarang tak berapa gemar sangat minuman terlalu manis
Mungkin sebab orangnya dah manis
Cia cia cia
Hahahahaha!




guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

6 dak comei sayang YUI:

Chekgu Azrine said...

hahahaha..ye jugakkan...saya adalah manusia yg plg takut minum manis...hahahah

Orked V. said...

sedap x yui??

sya kalaw g tealive ni mmg kompem order milk tea biase tu. pastu x pearl. nak air semata je. dr dlu pon gitu. huhu

Anis Azalea said...

kalau pergi sini minum air pink dengan kastad tu je.

E'in said...

yui memang suke green tea ke?

Roszaliza Abdul Nyzam said...

bestnya..

Nour Adieb said...

Sy pun dah jarang minum yang manis sebab takut terlebih manis tercampur dengan kemanisan sy. Ciaciacia 😁