tentang
banner
tutor
fb
home

Wednesday, April 19, 2017

Sibuk kerana OKAYA FOUNDATION

Maaf sangat sebab Yui masih belum mampu fokus sepenuhnya terhadap blog tersayang. Tipu kalau kata tak rindu nak menulis, kadang blog kawan-kawan yang lain Yui jadi silent reader aje tanpa tinggalkan komen.


Sekarang Yui sibuk sikit dengan OKAYA FOUNDATION. Baru ku kenal kekentalan yang perlu dihadapi kalau menjadi ketua. Huaaaaa. Hehehee tapi takpe sebab Yui minat.




Pakat nak cantik jelita dengan OKAYA jadi Yui kena sibuk sikit tambahan stok baru masuk. Kalau berminat boleh hubungi nombor Yui tu okay.


Nanti Yui jejak balas blog korang ya. 





guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

4 dak comei sayang YUI:

Orked V. said...

perasan jugak dah berapa hari tak update. tp ok la. sya kalaw sekali kene penyakit busy, maw berminggu/berbulan tak update2. hehehe

all the best yui.

PeRdU cINta said...

Sekarang ramai juga MUA yang menggunakan OKAYA FOUNDATION dalam tutorial solekkan yang mereka buat kan Yui..

E'in said...

kemain ramai sekarang yang pakai okaya nie.. e'in nak cube jugak laa nanti..

Adam said...

Cerita la tentang OKAYA. Saya belum faham.