tentang
banner
tutor
fb
home

Thursday, June 30, 2011

Alternatif lain jika xnmpk button FOLLOW..

wah..tadi dah berlagak jadi cikgu..skg nak jd lagi gak!!
tu la,kecik-kecik xder cita-cita nak jadi cikgu..skg tergedik-gedik lak!
sebenarnya malas belajar!!titikk..

nampak x apa-apa perubahan kat blog ak??xder sape nk tgkla yui oii..
erm,toi gak..suka-suka sendiri la okies..


nampak?? BAGUS!! senang kerja ak..
apesal ak letak benda ni??sbagai salah satu alternatif if terjadi lagi problem ini..
eh,problem xleh nak FOLLOW laaa...ak dah biasa kena..
so,cari gak alternatif lain..

TQ kepada Kotak Bulat coz bagi link utk buat ini..ak berjaya!!! yaahhhooo..

camne caranya??senang shj jika jadikan??ngeh3..ak sure JADIla..
coz ak yg xpndai ni pon leh wat..

Ikut step berikut okies!!

DESIGN > ADD a GADGET > HTML/JAVA Script > Copy ayat keramat berikut!

berada di sini
soei,ak nak letak kat entry ni tp xmow lak..xpndailaa..


SELAMAT MENCUBA!!
psssss!! yg dah tau,diam-diam aje la yer..

rujukan : Amirah

guna AKAL berfikir,guna HATI merasa dan guna JARI meluahkan ^ ___ ^

4 dak comei sayang YUI:

isyam mirah said...

yeay!!..boleh wat ni..hhihihi

isyam mirah said...

tQ..hehehe..

AnneRaini said...

oo macam gitu eh????nampak sgt aku ni bongok..hahaha

eima said...

penah gak klik folo tu tp tak kuar pun kat list follower tu .. nape ek ... kena klik kat button follow jugak br leh ....